peki Powercolor 6600xt furmark 15 dk 62 derece baya iyi alınır hocam demi arkadaş için1080p de olur ama çok değil.
Hangi model o fighter mı ?peki Powercolor 6600xt furmark 15 dk 62 derece baya iyi alınır hocam demi arkadaş için
Red devildir fighter 70e yaklaşır diye düşünüyorumHangi model o fighter mı ?
Hangi model o fighter mı ?
FighterRed devildir fighter 70e yaklaşır diye düşünüyorum
Uzay montaj test o. Kasada değişir. Satıcıyı tanıyorum.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...saustu-power-color-rx-6600xt-1130086839/detay ilan bu beyler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fighter
satıcı profiline baktım baya güvenilir diyor havale sonrası alınır mı? sizce ? arkadaşın baya kötü kasada sadece önde en altta 1 tane fan var her tarafı kapalı işlemcinin üstündeki fanda çalışmıyor yeni kasa alıcak zaten 3 fanlı + egzoz fanlı mesh buldukUzay montaj test o. Kasada değişir. Satıcıyı tanıyorum.
Furmark 67 derece çıkmış 62 değil. Kapalı kasada 75 80 i görür gibi. Kasa alacaksa alınır. Güvenebilirsin sorun yok.satıcı profiline baktım baya güvenilir diyor havale sonrası alınır mı? sizce ? arkadaşın baya kötü kasada sadece önde en altta 1 tane fan var her tarafı kapalı işlemcinin üstündeki fanda çalışmıyor yeni kasa alıcak zaten 3 fanlı + egzoz fanlı mesh bulduk
Şuan o kasada rx 570 kullanıyor kart yaklaşık 85 derece işlemcide 90 net şart teşekkürler olmadı havaleyle alırızFurmark 67 derece çıkmış 62 değil. Kapalı kasada 75 80 i görür gibi. Kasa alacaksa alınır. Güvenebilirsin sorun yok.
Bu modelde ısınan bir model dediğim gibi uzay montaj testlerde 67 derece görmesi normal. Kasada testlerde iş değişir. Hava almayan kasada çok değişir.Şuan o kasada rx 570 kullanıyor kart yaklaşık 85 derece işlemcide 90 net şart teşekkürler olmadı havaleyle alırız