T.P.G.
80+ Titanium
Dedim sadece.tamam tartışmıyoruz gördüğün üzere
Arctic ne zaman 300TL olur o zaman bakılır, ama bu fiyata...
Dedim sadece.tamam tartışmıyoruz gördüğün üzere
Bu ürünle ilgili soracaktım başlıkta diğer önerileri de dinlemeye açığım açıkçası.Benım eski sistemde kullandıgım aletdi bu ve çok da güzeldi suan kullanmıyorum intel sistem geçtim ama sorucagın bir şey varsa konuda okadar tartısmaya gerek yok kullanan bir kişi buldun sor ne istiyorsan.
Dedim sadece.
Arctic ne zaman 300TL olur o zaman bakılır, ama bu fiyata...
Yoğun bir Fuma önerisi var yönümü buraya çevirdim diyebiliriz. Teşekkürler.Fuma 2 500 liraya bulunabiliyorken başka alternatife bakmaya gerek yok gibi.
"Argtikh vıriizır 34 esportsa "500 lira vermeyiniz efendim.
Hocam özelden sohbet başlattım müsaitseniz oraya bakma şansınız var mı ?Fuma2 499tl noctua satıp alasım var cidden okadar güzel bir sogutucu kullanılabilir limit olsaydı cekerdim düşünmezdim.
Technopat'dan gelmiş o technopat'da baya aktif görüyorumgel istersen direk discorda ağzının payını vereyim vatandaki sistemde 4k ya berbat bir sistemdi palit 1660s alacağınıza msı gaming x 1650 diyen birisin galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet belli ne kadar bilgili olduğun 300 mesajında yazdıklarında öyle diyor
O makinayi 1250 liraya kasaya takacagima CM 124 su soğutma daha makul. Pompa sesi de duyamazsınÖnermeyin şunu artık. Zamanında fiyatı iyiydi ama şu an uçtu fiyatı. Fiyatından haberiniz var mı?
O makinayi 1250 liraya kasaya takacagima CM 124 su soğutma daha makul. Pompa sesi de duyamazsın
Offfffff bıkdık artık kardeş şu imla kuralından. Dil kurumu oldunuz başımızaDONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.forum.donanimarsivi.com