DA SISTEM 3 ü 3600 le aldım T6 Ultra yı takmayı beceremem diye korktuğum için işlemci çok ısınırsa uv yapmayı düşünüyorum türkçe bi tutorial videosu var mı önerdiğinz basit anlayan?
hiç bi bilgim yok ya kırarsam vs. diye korkuyorumuv yapma gerek yok çok uğraştırır yanlış bişey yaparsan yanar işlemci t6 ultranın takma videosu var onu izlersen takarsın
hiç bi bilgim yok ya kırarsam vs. diye korkuyorum
t6 kırılırsa kırılsın işlemciye bişey olur diye korkuyom bi de garanti dışı kalmıyo di mi t6 ultra takarsamsorun yok kırılacak kadar dandik değil t6
Mesaj otomatik birleştirildi:
uv t6 yı kırmandan daha tehlikeli
t
t6 kırılırsa kırılsın işlemciye bişey olur diye korkuyom bi de garanti dışı kalmıyo di mi t6 ultra takarsam
garanti gitmiyo dimi fanı değişince bi de sana zahmet takma videosunu bulursan atabilir misin?
UV yerine Core Performance Boostu kapat 20 dereceye kadar düştü benim sıcaklıklarım.DA SISTEM 3 ü 3600 le aldım T6 Ultra yı takmayı beceremem diye korktuğum için işlemci çok ısınırsa uv yapmayı düşünüyorum türkçe bi tutorial videosu var mı önerdiğinz basit anlayan?
Core performance boost u neden kapatsın ?UV yerine Core Performance Boostu kapat 20 dereceye kadar düştü benim sıcaklıklarım.
Sıcaklık düşürmek için?Core performance boost u neden kapatsın ?