Neler Yeni

R5 3600 veya r5 4600g ye uyumlu anakart arıyorum ıkıncı el de olur fark etmez

Luxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Harun Zeydan
ANAKARTLARLA ALAKALI PEK BILGIM YOK ELIMDE ASUS A320 ANAKARTI VAR EN GIRIS SEVIYE DIYE DUSUNUYORUM BU KARTI SATIP YERINE DAHA IYI BI ANAKART ALMAK ISTIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

1905

80+ Silver
Hocam eğer ekran kartınız yoksa anakart yükseltmek yerine ekran kartı almanız daha mantıklı olur. siz bize toplam bütçenizi ve tüm sistem özelliklerinizi belirtin en iyi seçenekleri sunalım isterseniz.

Luxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Harun Zeydan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer ekran kartınız yoksa anakart yükseltmek yerine ekran kartı almanız daha mantıklı olur. siz bize toplam bütçenizi ve tüm sistem özelliklerinizi belirtin en iyi seçenekleri sunalım isterseniz.
HOCAM SIMDI BENIM OFISIMDE BI PC VAR EVE GETIRMEK ISTIYORUM OZELLILLERI SU SEKIL DEDIGIM GIBI

ASUS A320
R5 4600G
16 GB RAM
500SSD

BUNLAR VAR ELIMDE KASA VE PSU ILE BILRIKTE BEN BU SISTEMI EVE GETIRIP HAFIF YUKSEKLTMEK ISITOYRUM AMA 3 4 AY BENI SUAN KI HALIYLE IDARE ETMESI LAZIM EGER BAKTIM COK KOTRUYSE UCUZA BI EKRAN KARTI BULUP TAKARIM YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 BUCUK SENE ONCE FREKANS TV NIN APU SISTEM VIDEOSUNDAN ALMISTIM TEBILON DAN

1905

80+ Silver
psu kaç watt biliyor musunuz ? ayrıca bütçeniz nedir ? altyapısı güzel sisteminizin bi ekran kartı ve işlemci yükseltmesiyle kullanılabilir. birde psu muhtemelen giriş seviye bir şey olabilir duruma göre psu da değişmesi gerekecektir.

Luxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Harun Zeydan
psu kaç watt biliyor musunuz ? ayrıca bütçeniz nedir ? altyapısı güzel sisteminizin bi ekran kartı ve işlemci yükseltmesiyle kullanılabilir. birde psu muhtemelen giriş seviye bir şey olabilir duruma göre psu da değişmesi gerekecektir.
550 DIYE HATIRLIYORUM

1905

80+ Silver
eğer psu 550 ise ikinci el 4.5-5k ya rx6600 ve 2800-2900tlye r5 5600 alabilirsiniz hocam. bütçe belirtmediğiniz için böyle bir öneride bulunuyorum bütçe verirseniz farklı bir öneride bulunabilirim.

Luxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Harun Zeydan
BÜTÇE İSE SUAN EN FP OLAN SEYLERI ARIYHORUM BUTCE TAM YOK KAFAMA GORE BAKIYORUM EVET BU BIRAZ KAFA KARISTIRICI AMA Bİ KAÇ ORNEK GOREBILSEM PIYASAYI FALAN BISLEM SOYLEYEBILRIIDMDE DEIDIGM GIBI TAM BILMIYORUM

eğer psu 550 ise ikinci el 4.5-5k ya rx6600 ve 2800-2900tlye r5 5600 alabilirsiniz hocam. bütçe belirtmediğiniz için böyle bir öneride bulunuyorum bütçe verirseniz farklı bir öneride bulunabilirim.
KANKA SIMDI BEN 4 AY SONRA 4060 R5600 FALAN DUSUNUYORUM BU KADAR BUYUK YUKSELTMEME GERK VARMIDIR SUAN YOKSA BUNU ALAYIM 1 SENE BENI IDARE ETSIN ONDAN SONRA MI YUKSELTEYTIM

1905

80+ Silver
eğer bahsettiğim şeyler pahalı geldiyse işlemciyi değiştirmeyip 2.el 1660s-1660ti bakabilirsiniz işlemciniz besleyecektir diye düşünüyorum. 3000-3500tl civarına bulabilirsiniz sanırım piyasa çok değişken ama aşağı yukarı bu fiyatlara vardır.

Luxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Harun Zeydan
eğer bahsettiğim şeyler pahalı geldiyse işlemciyi değiştirmeyip 2.el 1660s-1660ti bakabilirsiniz işlemciniz besleyecektir diye düşünüyorum. 3000-3500tl civarına bulabilirsiniz sanırım piyasa çok değişken ama aşağı yukarı bu fiyatlara vardır.
EVET TAMDA AKLIMDA BU VARDI COK SAOL TESEKKUR EDERIM KRAL 2 DIR YARDIMCI OLUYOSUN İYİ AKSAMLAR DİLERİM

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905

1905

80+ Silver
BÜTÇE İSE SUAN EN FP OLAN SEYLERI ARIYHORUM BUTCE TAM YOK KAFAMA GORE BAKIYORUM EVET BU BIRAZ KAFA KARISTIRICI AMA Bİ KAÇ ORNEK GOREBILSEM PIYASAYI FALAN BISLEM SOYLEYEBILRIIDMDE DEIDIGM GIBI TAM BILMIYORUM

KANKA SIMDI BEN 4 AY SONRA 4060 R5600 FALAN DUSUNUYORUM BU KADAR BUYUK YUKSELTMEME GERK VARMIDIR SUAN YOKSA BUNU ALAYIM 1 SENE BENI IDARE ETSIN ONDAN SONRA MI YUKSELTEYTIM
eğer 4060lı sistem istiyorsanız daha iyidir tabii ki ama elinizdeki sistemi satıp hazır 4060lı sistemlere bakabilirsiniz üstüne biraz daha vermiş olursunuz ama garantili sıfır parçalardan almış olursunuz.. tek tek almaya kalktığınızda pahalıya gelebilir. ayrıca elinizdeki sistemi garantili birşeyle değiştirmiş olursunuz. ama satmakla uğraşmazsanız da bu yükseltme kötü değildir.

Luxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Harun Zeydan
HE BIRDE GOZUNE ILANLARDAN FALAN CARPARSA BANA DA ATARSAN SEVINIRIM :d

1905

80+ Silver
EVET TAMDA AKLIMDA BU VARDI COK SAOL TESEKKUR EDERIM KRAL 2 DIR YARDIMCI OLUYOSUN İYİ AKSAMLAR DİLERİM
rica ederim ne demek.

HE BIRDE GOZUNE ILANLARDAN FALAN CARPARSA BANA DA ATARSAN SEVINIRIM :d
kyk internetinden yazıyorum sahibinden ekranının yüklenmesine bile yetmiyor hocam :D ama eğer denk gelirsem paylaşırım.

Luxer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Harun Zeydan
rica ederim ne demek.

kyk internetinden yazıyorum sahibinden ekranının yüklenmesine bile yetmiyor hocam :D ama eğer denk gelirsem paylaşırım.
SAOL KRAL İYİ FORUMLAR

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905
Top Bottom