ege001
80+ Silver
Dahası
Sorum basliktaki gibi. Yakin zamanda 6k gibi bir fiyata alacagim. Sizce alinir mi?
Darboğaz olmaz diye düşünüyorum olsa bile çok küçük bir Darboğaz olur onu da fark etmezsin bile testlerde ama düşüncem olmazdan yana eğer bütçe çıkıyorsa 5600 almanı öneririmSorum basliktaki gibi. Yakin zamanda 6k gibi bir fiyata alacagim. Sizce alinir mi?
sınırda bazı durumlarda darboğaz olurSorum basliktaki gibi. Yakin zamanda 6k gibi bir fiyata alacagim. Sizce alinir mi?
Darboğaz olmaz diye düşünüyorum olsa bile çok küçük bir Darboğaz olur onu da fark etmezsin bile testlerde ama düşüncem olmazdan yana eğer bütçe çıkıyorsa 5600 almanı öneririm
Biraz olsa da sorun olmaz. Yazilim sorunlari cozuldu degil mi?sınırda bazı durumlarda darboğaz olur
Darboğaz yapmaması lazım.
devam ediyor amd klasikBiraz olsa da sorun olmaz. Yazilim sorunlari cozuldu degil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı işlemci ve ekran kartı var darboğaz yapmıyorSorum basliktaki gibi. Yakin zamanda 6k gibi bir fiyata alacagim. Sizce alinir mi?
yetmeyebilirHocam birde benim PSU 500w silver. 6650xt icin yeterli olur degil mi?
5500xt kullanıyorum deli etti ekran kartıaynı işlemci ve ekran kartı var darboğaz yapmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca 1 yıldır kullanmaktayım hiçbir yazılım sorunu karşılaşmadım