Neler Yeni

R5 5500 RTX 4060Ti darbogaz yapar mi?

peps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hamza Demir
R5 5500 RTX 4060Ti darbogaz yapar mi, Yaparsa kac fps kayip yasarim?

chade

80+ Bronze
Yüzde 28civari yapar diye tahmin ediyorum.
neyle neyi çarptın böldün topladın çıkardın da %28 oranını buldun acaba çok merak ediyorum. google a darboğaz hesaplama yazıp ilk gördüğün siteden aldığın cevabı mı yazdın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sen hazır sistem mi bakıyorsun yoksa sadece ekran kartı ve işlemci mi soruyorsun? bütçen neyse ona göre yardımcı olalım. 5500 4060 ti ile biraz yapabilir ama pek rahatsız etmez yani. öyle ayılıp bayılacak bir performans kaybı yaşamazsın

neyle neyi çarptın böldün topladın çıkardın da %28 oranını buldun acaba çok merak ediyorum. google a darboğaz hesaplama yazıp ilk gördüğün siteden aldığın cevabı mı yazdın?

hocam sen hazır sistem mi bakıyorsun yoksa sadece ekran kartı ve işlemci mi soruyorsun? bütçen neyse ona göre yardımcı olalım. 5500 4060 ti ile biraz yapabilir ama pek rahatsız etmez yani. öyle ayılıp bayılacak bir performans kaybı yaşamazsın
Hocam 4060ti güçlü kart beslemeyecegini kendimde düşünüyorum,ordan buradan testlere baktım,bı taraflarimdan sıkmadim herhalde değilmi

peps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hamza Demir

1050Ti ekran kartim var upgrade edecegim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,812
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom