Yüzde 28civari yapar diye tahmin ediyorum.R5 5500 RTX 4060Ti darbogaz yapar mi, Yaparsa kac fps kayip yasarim?
Misalen 100 fps alacağın oyunda 70fpslere düşersinKac fps kayip olur yuzde 28'de
Gücün yetiyorsa r5 5600 ile almanı tavsiye ediyorumAnladim
Hocam 2k da kullanabilecek monitörünuz varda darboğaz daha az olur,yoksada sorun değil bı süre sonra işlemci yükseltir sinizMaalesef butcem bu kadar.
neyle neyi çarptın böldün topladın çıkardın da %28 oranını buldun acaba çok merak ediyorum. google a darboğaz hesaplama yazıp ilk gördüğün siteden aldığın cevabı mı yazdın?Yüzde 28civari yapar diye tahmin ediyorum.
Hocam 4060ti güçlü kart beslemeyecegini kendimde düşünüyorum,ordan buradan testlere baktım,bı taraflarimdan sıkmadim herhalde değilmineyle neyi çarptın böldün topladın çıkardın da %28 oranını buldun acaba çok merak ediyorum. google a darboğaz hesaplama yazıp ilk gördüğün siteden aldığın cevabı mı yazdın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sen hazır sistem mi bakıyorsun yoksa sadece ekran kartı ve işlemci mi soruyorsun? bütçen neyse ona göre yardımcı olalım. 5500 4060 ti ile biraz yapabilir ama pek rahatsız etmez yani. öyle ayılıp bayılacak bir performans kaybı yaşamazsın
1050Ti ekran kartim var upgrade edecegim.neyle neyi çarptın böldün topladın çıkardın da %28 oranını buldun acaba çok merak ediyorum. google a darboğaz hesaplama yazıp ilk gördüğün siteden aldığın cevabı mı yazdın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam sen hazır sistem mi bakıyorsun yoksa sadece ekran kartı ve işlemci mi soruyorsun? bütçen neyse ona göre yardımcı olalım. 5500 4060 ti ile biraz yapabilir ama pek rahatsız etmez yani. öyle ayılıp bayılacak bir performans kaybı yaşamazsın
al geç hocam bir şey olmaz. oyunları yüksek ayarlarda oynarsın yük biraz daha ekran kartına biner.1050Ti ekran kartim var upgrade edecegim.