Neler Yeni

R5 5500 VE RX 5500 XT Alarak hata mı yaptım?

Genelde o tarz söylemlerde bulunanlar kıskandığı için yazarlar öyle şeyleri. Bir tık pahalıya gelmesi dışında problem yok bence.
Evet kart için bir tık pahalı ama bütçe işte son sözü söyleyen yine de ultra grafik takıntım yok sanırım idare eder beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun. Ekran kartının 8 GB modeli olması iyi. Düşük orta ayarlarda 1080p oyun için iş görür.
Teşekkür ederim hocam :).

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Evet kart için bir tık pahalı ama bütçe işte son sözü söyleyen yine de ultra grafik takıntım yok sanırım idare eder beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam :).
Aldıysan ve iade şansın yoksa veya uğraşamam kardeşim ben modundaysan hayırlı olsun. Uğraşırım diyorsan iade edip daha iyisini almak iadına sistem kovalayabilirsin. Sistem kötü değil asla öyle bir algıya kapılma ama daha iyisi var mıydı vardı. Nasipte bu varmış.

Aldıysan ve iade şansın yoksa veya uğraşamam kardeşim ben modundaysan hayırlı olsun. Uğraşırım diyorsan iade edip daha iyisini almak iadına sistem kovalayabilirsin. Sistem kötü değil asla öyle bir algıya kapılma ama daha iyisi var mıydı vardı. Nasipte bu varmış.
İade ile uğraşması bir tık zor olur yaşadığım ilçe de kargo şubesi yok arada bir kendi kendine dağıtıma geliyor sadece.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Arkadaşlar ben bir pc aldım bu sistem:https://www.incehesap.com/taurus-oyuncu-bilgisayari-fiyati-60055/ Ve bazı yorumlarda büyük hata yaptın,Çok sıkıntı çekersin,Fiyatı çok pahalı vb yorumlar aldım ama bütçem 10 bin TL fazlası yoktu maalesef oyunları 1080p medium'da oynamak istiyorum sizce bu fiyata hata mı yapmışım? :( .
Hayırlı olsun bütçe kısıtlıysa takılma bunlara ileride işlemci takarsın ekran kartı takarsın yükseltirsin. Baba parasıyla 2 3 daha koy şu var diyenlere aldırma.
12 yıl önce bende staj paramla toplamıştım ilk sistemimi

Hayırlı olsun bütçe kısıtlıysa takılma bunlara ileride işlemci takarsın ekran kartı takarsın yükseltirsin. Baba parasıyla 2 3 daha koy şu var diyenlere aldırma.
12 yıl önce bende staj paramla toplamıştım ilk sistemimi
Öyle hocam babamla aram yok olsa da istemem zaten kendi çabamla almak istiyorum sistem iyi gibi idare eder sanırım beni testler high ayarlarda bile rahat 50 60 fps görüyor çoğu oyunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,270
Üyeler
161,426
Son üye
xnqbodyx
Top Bottom