ıptal etmeyın hocam yukte test ettınızmı furmark testı yaptınızmır5 5600 işlemcimi bugun aldım kule tipi soğutucu sipariş ettim ama gerek kalmadığını düşünüyorum mx6 termal macun sürdüm 60dereceyi geçmiyor yükte normalmi
tamamdır oc aklımdaydı aslında ama kararsız kaldımnormal değil hocam iyi baya bu sıcaklarda ama yine de kule tipini iptal etmeyin serinlik iyidir oc falan yaparsınız
ıptal etmeyın hocam yukte test ettınızmı furmark testı yaptınızmı
uzun süre yapmadımıptal etmeyın hocam yukte test ettınızmı furmark testı yaptınızmı
buradaki yorumları görmem
hocam sıvı soğutma gereksiz dediler sıvı soğutmayla 75 79 lara çıktı (4.8ghz o.c.)r5 5600 işlemcimi bugun aldım kule tipi soğutucu sipariş ettim ama gerek kalmadığını düşünüyorum mx6 termal macun sürdüm 60dereceyi geçmiyor yükte normalmi
Hocam ihmal etmeyin. Bahsettiğiniz işlemcinin boşta veya internette gezerken ki sıcaklığı sanırım. Soğutucuyu alın.Kule tipi ve tek taraftan en az 3-4 bakır borulur5 5600 işlemcimi bugun aldım kule tipi soğutucu sipariş ettim ama gerek kalmadığını düşünüyorum mx6 termal macun sürdüm 60dereceyi geçmiyor yükte normalmi
oyun oynadım valorant üstüne fortnite girdim 2şer el 60derece gördüm en fazla 61 de değilHocam ihmal etmeyin. Bahsettiğiniz işlemcinin boşta veya internette gezerken ki sıcaklığı sanırım. Soğutucuyu alın.Kule tipi ve tek taraftan en az 3-4 bakır borulu
Aga nasil oluyo la benimki sogutucuyla 60-65 görüyor mx-4 surulu kasayi acikmi kullaniyon nabiyonoyun oynadım valorant üstüne fortnite girdim 2şer el 60derece gördüm en fazla 61 de değil