Stok soğutucuysa normal hocam. Drop yaşama sebebin bundan kaynaklı olmayabilir ama. Ben yükte 94 dereceleri görmüştüm.Dostlar,
Boşta 65-70'i görüyor. FPS oyunlarında 80 altına inmiyo ve bana drop yaşatıyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
Drop sebebi darboğaz yapmasından kaynaklayıor olabilir mi ?Stok soğutucuysa normal hocam. Drop yaşama sebebin bundan kaynaklı olmayabilir ama. Ben yükte 94 dereceleri görmüştüm.
macunu yeni değiştirdim. Ama fanı kontrol etmedim.Normal değil kardeşim sen macunu değiştir sonra iyi oturduğundan emin ol.
Ne marka model kullandınız macunu? fanı bağladın mı dönüyor mu?macunu yeni değiştirdim. Ama fanı kontrol etmedim.
Sende stok soğutucu mu var? Ben stok soğutucuyla yükteyken 94 dereceleri gördüm çünkü. ID-Cooling SE-214-XT aldım. Yükteyken 70 derecenin üstüne çıkmıyor. Ekran kartın nedir? Sıcaklık arttıkça frekansı kısabilir ama bende öyle durum olmamıştı.Drop sebebi darboğaz yapmasından kaynaklayıor olabilir mi ?
UV yapılı mı 70? İşlemci kaç V çekiyor yükte?Sende stok soğutucu mu var? Ben stok soğutucuyla yükteyken 94 dereceleri gördüm çünkü. ID-Cooling SE-214-XT aldım. Yükteyken 70 derecenin üstüne çıkmıyor. Ekran kartın nedir? Sıcaklık arttıkça frekansı kısabilir ama bende öyle durum olmamıştı.
E.Kartı : 3060 Tİ ve Evet, stok fan mevcut.Sende stok soğutucu mu var? Ben stok soğutucuyla yükteyken 94 dereceleri gördüm çünkü. ID-Cooling SE-214-XT aldım. Yükteyken 70 derecenin üstüne çıkmıyor. Ekran kartın nedir? Sıcaklık arttıkça frekansı kısabilir ama bende öyle durum olmamıştı.
Stok fanda normal. Dediğim soğutucusu almanı öneririm.E.Kartı : 3060 Tİ ve Evet, stok fan mevcut.
Yok hocam hiçbir işlem yapmadım. Sadece soğutucuyu taktım direkt.UV yapılı mı 70? İşlemci kaç V çekiyor yükte?