Neler Yeni

R5 5600 için Ekran Kartı önerisi

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,379
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
yapılmışsa garanti dışı kalır ve kullanımı çok sağlıklı olmaz
1- garanti dışı kalmaz, 2- attığın video aslında güzel başladı ilk söyledikleri doğru ama en son söyledikleri cahillik seviyesinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mining yapılıp yapılmadığını anlaşılabilir mi peki garanti dışı kalıyorsa
Yukarıdaki arkadaşın attığı videoyu referans al ne diyor fiziksel olarak deforme ve aktif kullanımdan dolayı macun ve pad kuruması.

fark etmeden mining yapılmış bi kart alırsak çok sorun olur mu?
Kartın testlerini yapıp alırsan sorun olmaz mining in E.kartına zararı yok, bakımsızlık e.kartına zarar verir aynı durum evinde oyun oynayan ev kullanıcıları için de geçerli dostum gram fark yok.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
1- garanti dışı kalmaz, 2- attığın video aslında güzel başladı ilk söyledikleri doğru ama en son söyledikleri cahillik seviyesinde.

Yukarıdaki arkadaşın attığı videoyu referans al ne diyor fiziksel olarak deforme ve aktif kullanımdan dolayı macun ve pad kuruması.

Kartın testlerini yapıp alırsan sorun olmaz mining in E.kartına zararı yok, bakımsızlık e.kartına zarar verir aynı durum evinde oyun oynayan ev kullanıcıları için de geçerli dostum gram fark yok.
Ekran görüntüsü 2023-07-31 040349.png

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,379
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dostum benim biraz kitap okuyup Türkçe çalışmalısın. Mining yapılmış kartlar demiyor, mining serisi kartlar diyor. Daha okuduğunu anlamıyorsun birilerine akıl veriyorsun. Mining için üretilmiş kartlar var abicim Rx580 Mi, P106 gibi 😉
Bir de kendini haklı çıkarmak için Gigabyte`dan bulabilmiş sadece, e kardeşim benim biraz kafayı kullan Gigabyte diyelim ki garanti kabul etmiyor başka markalar yok mu? Ya kafan çalışmıyor ya da niyetin kötü.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dostum benim biraz kitap okuyup Türkçe çalışmalısın. Mining yapılmış kartlar demiyor, mining serisi kartlar diyor. Daha okuduğunu anlamıyorsun birilerine akıl veriyorsun. Mining için üretilmiş kartlar var abicim Rx580 Mi, P106 gibi 😉
Bir de kendini haklı çıkarmak için Gigabyte`dan bulabilmiş sadece, e kardeşim benim biraz kafayı kullan Gigabyte diyelim ki garanti kabul etmiyor başka markalar yok mu? Ya kafan çalışmıyor ya da niyetin kötü.
şaka mı yapıyorsun git bida oku attığım şeyi
mining için üretilmiş ekran kartı yokmu dedim ben, sorunlu arkadasım benim ?

Ekran görüntüsü 2023-07-31 130209.png
ilk önüme gigabyte markasının garanti şartları geldi buda asusun daha türkçeyi zor anlamıssın bide bana laf yapmıssın ama belki ingilizcen iyidir bi oku belki anlarsın

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,379
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
şaka mı yapıyorsun git bida oku attığım şeyi
mining için üretilmiş ekran kartı yokmu dedim ben, sorunlu arkadasım benim ?

ilk önüme gigabyte markasının garanti şartları geldi buda asusun daha türkçeyi zor anlamıssın bide bana laf yapmıssın ama belki ingilizcen iyidir bi oku belki anlarsın
Çevirdim okudum burada da yok yazmıyor öyle bir şey. Ezbere birinden ya da bir eserden öğrenmişsin o doğrulamadığın bilgiyi aktardım yanlış olduğunu söylüyoruz ama bunu kabul ederek erdem sende yok. Attığın Asus garanti koşullarında mining yazmıyor bile. Dürüstçe yanlış bildiğini kabul edebilirsin, sana zararı olmaz merak etme.

Top Bottom