Önemli olan işlemci ve kasaya uyması reis bunu baya kişi söylüyorda kasaya uyarmı o var.rgb versiyon 50tl daha ucuz bilgin olsun.içinden kendi macunu çıkıyor ve kaliteli olduğu söyleniyor.ekstra macun almana gerek yok.ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
snowman t5 dual kullanıyorum gayet memnunum almayı düşünüyorsanız fiyatı nerelere gitti bilmiyorum ama amd aparatlı versiyonları en son 650lerdeydi memnunum buz gibi tutabiliyor 5600üVG15FE Kasamda R5 5600 işlemcim var kasama uygun işlemciyi iyi sogutacak bir soğutucu önerir misiniz?
Deepcool ag400 kullanıyorum 55 dereceyi geçmiyor oyunlardaVG15FE Kasamda R5 5600 işlemcim var kasama uygun işlemciyi iyi sogutacak bir soğutucu önerir misiniz?
Sende de aynı mı işlemci reissnowman t5 dual kullanıyorum gayet memnunum almayı düşünüyorsanız fiyatı nerelere gitti bilmiyorum ama amd aparatlı versiyonları en son 650lerdeydi memnunum buz gibi tutabiliyor 5600ü
5600 dediğime göre evet kanksSende de aynı mı işlemci reis
kasan 160mm uzunluğa kadar kule tipi soğutucu destekliyor.se 214xt uzunluğu 150mm. sorunun cevabı : evet uyar.Önemli olan işlemci ve kasaya uyması reis bunu baya kişi söylüyorda kasaya uyarmı o var.
Uyar, kasa 160mmye kadar soğutucuları destekliyor.Önemli olan işlemci ve kasaya uyması reis bunu baya kişi söylüyorda kasaya uyarmı o var.
kasan 160mm uzunluğa kadar kule tipi soğutucu destekliyor.se 214xt uzunluğu 150mm. sorunun cevabı : evet uyar.
Uyar, kasa 160mmye kadar soğutucuları destekliyor.
Sen hepsiburadaya niye bakıyorsun 10mm 1 cm yapar, kasaya bir bak bakalım kasanın yan kapağı ile anakartın arasında kaç cm boşluk var
Reis CPU soğutucu boşluğu 10 mm yazıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis CPU soğutucu boşluğu 10 mm kadardır diyor
10mm olması mümkün mü knks
Reis CPU soğutucu boşluğu 10 mm yazıyor ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis CPU soğutucu boşluğu 10 mm kadardır diyor
Snowman m200 yeterliVG15FE Kasamda R5 5600 işlemcim var kasama uygun işlemciyi iyi sogutacak bir soğutucu önerir misiniz?