Amazonda dfs bilgisayar sakmakta bonus karta 300 TL bonus vermekte Link. Bonus detayları Amazonda 3kve üzerine 300 TL bonus (son gün 31 Aralık 16 ocakta yatacak bonus) bonusla 3,274 TL'ye gelmiş olacak
Son düzenleme:
3.700 3800 civarı piyasası bunda 126 TL ordan indirim 300 TL de bonus veriyor 426 TL indirim yapmaktaPiyasası bu değil mi zaten ?
Galiba bonus 1-2 hafta sonra yatacak ondan dolayı eklemedimBaşlık Bonus karta özel 3274tl olsa daha iyi olur.
garanti yatacaksa eklesen iyi olur hocam. bonusla iyi fiyata geliyor.Galiba bonus 1-2 hafta sonra yatacak ondan dolayı eklemedim
Link de ekledim hocam detay bakmak isteyen olursagaranti yatacaksa eklesen iyi olur hocam. bonusla iyi fiyata geliyor.
Link nerede? OradaymışLink de ekledim hocam detay bakmak isteyen olursa
1.5 ay önce 2800e satıyordu dfsAmazonda dfs bilgisayar sakmakta bonus karta 300 TL bonus vermekte Link. Bonus detayları Amazonda 3kve üzerine 300 TL bonus (son gün 31 Aralık 16 ocakta yatacak bonus) bonusla 3,274 TL'ye gelmiş olacak
1.5 ay önce arc a750 4.600 e satılmıştı şuan 7-8 bin bandında 1.5 ay Türkiye gibi ülkeler için uzun bir zaman hele okuduğum yeni zam haberlerinden sonra bu fiyatı birkaç ay sonra mumla ararız1.5 ay önce 2800e satıyordu dfs
Kendi koyduğun fiyatlarla bu işler yürümüyor hocam evet zamlı fiyatlar onun farkındayız fakat ben bugün bu işlemciyi almak istesem adama gidip bana 3K'ya vereceksin mi diyeyim? Mecburen en ucuz nerdeyse oradan alacağım.Ne anlatıyorsunuz abi normal fiyatı oymuş da buymuş da siz baştan zamlı olmasını kabullenmişsiniz bile. Bu işlemci 3 bin TL sıfırı ikinci eli de 2500 lira. Aklınızda böyle kalsın.