Neler Yeni

R5 5600-RTX3070 2. EL ALINIR MI ?

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adugan B
Öncelikle oynayacağım oyunlar Valorant,FiveM arada bir takılmalık Rust ve CS2 bilgisayarın tam özelliklerini aşağıya listeliyorum;

İşlemci : AMD Ryzen 5 5600
Anakart : ASUS Prime A520M-K
RAM : GSKILL 3200MHZ 2X8GB
Ekran Kartı : Zotac RTX 3070
SSD : M2 KIOXIA 1 TB M2
KASA : XIGMATEK BLADE MESH
PSU : 650W
Yanında Asus Kavisli 165Hz Monitör
HYPERX CLOUD2 Kulaklık
LOGİTECH G102 Mouse
Gamepower Saber Klavye

Fiyat kaç bandında olmalı kaç teklif etmeliyim ?

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Kerem Aktaş
Öncelikle oynayacağım oyunlar Valorant,FiveM arada bir takılmalık Rust ve CS2 bilgisayarın tam özelliklerini aşağıya listeliyorum;

İşlemci : AMD Ryzen 5 5600
Anakart : ASUS Prime A520M-K
RAM : GSKILL 3200MHZ 2X8GB
Ekran Kartı : Zotac RTX 3070
SSD : M2 KIOXIA 1 TB M2
KASA : XIGMATEK BLADE MESH
PSU : 650W
Yanında Asus Kavisli 165Hz Monitör
HYPERX CLOUD2 Kulaklık
LOGİTECH G102 Mouse
Gamepower Saber Klavye

Fiyat kaç bandında olmalı kaç teklif etmeliyim ?
hocam siz teklif etmeyin ilk karşı taraf kaç diyor

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Kerem Aktaş
Hocam Hepsine 21000 Diyor biraz daha pazarlığa oturmayı düşünüyorum ama çok öldürmüş olur muyum acaba.
hocam ben 26-27 falan der düşünüyodum bi sorun mu vawr acaba kartta falan? bi kontrol ettirin fiyat iyimiş çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartına Furmark ,3D Mark testleri
İşlemciye Cinebench R23
Ramlere Memtest 86 ( Aşırı uzun sürüyor , satıcı geceden sabaha kadar yapabilir testi)
Monitöre ölü piksel ve ghosting testlerini
SSD ye okuma yazma testi yapabilirsin

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adugan B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben 26-27 falan der düşünüyodum bi sorun mu vawr acaba kartta falan? bi kontrol ettirin fiyat iyimiş çünkü
Hocam bende öyle düşündüm ama hem gidip test edebilecek imkanım var hemde furmark testi istedim onları gönderdi gidip kontrol ederken tekrardan test edicem

Ekran kartına Furmark ,3D Mark testleri
İşlemciye Cinebench R23
Ramlere Memtest 86 ( Aşırı uzun sürüyor , satıcı geceden sabaha kadar yapabilir testi)
Monitöre ölü piksel ve ghosting testlerini
SSD ye okuma yazma testi yapabilirsin
Gitmeden önce memtesti başlamasını isteyeceğim hocam diğerlerini de gittiğimde konuşuruz diye düşündüm

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Kerem Aktaş
Hocam bende öyle düşündüm ama hem gidip test edebilecek imkanım var hemde furmark testi istedim onları gönderdi gidip kontrol ederken tekrardan test edicem

Gitmeden önce memtesti başlamasını isteyeceğim hocam diğerlerini de gittiğimde konuşuruz diye düşündüm
tamamdır hocam. yine de bi pazarlık yapın sünnettir. tüm bunlar içerisinde fiyatı baya iyi gibi geldi ama ssd falan iyi durumda değilse 0 almanız daha iyi aynı şekilde ram de öyle.

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adugan B
tamamdır hocam. yine de bi pazarlık yapın sünnettir. tüm bunlar içerisinde fiyatı baya iyi gibi geldi ama ssd falan iyi durumda değilse 0 almanız daha iyi aynı şekilde ram de öyle.
Hocam şimdi yaklaşık 1 yıl kadar garantisi varmış geçen ay eylul ayında alınmış. gittimde yukarıda söylediğin testleri yapacağım ayriyeten yapılacak bir şey var mıdır bu bütçeye daha f/p bulunabilir mi ?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,695
İsim
Yavuz
kasa 14k civarı toplam 20yi geçmez bence.

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adugan B
Hocam ne diyorsunuz almalı mıyım şimdi 11.11 indirimleri dikkatimi çekti sıfır 18e falan güzel pcler var ama kara cuma beklenir mi birde onu aldığımda ek olarak monitör vs. Almam gerekecek ne yapmalıyım sizce ?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
861
İsim
Ali Mert Okuducu

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Efe
Hocam Hepsine 21000 Diyor biraz daha pazarlığa oturmayı düşünüyorum ama çok öldürmüş olur muyum acaba.
hocam ekran kartının güvenlik etiketi açılmış mı onu kontrol edin, her ne kadar bakım için açılmış denilse bile başka işlem görmüş olabilir gerekirse bakımı aldıktan sonra siz yaparsınız güvenlik etiketi olan bir kartta

Hocam ne diyorsunuz almalı mıyım şimdi 11.11 indirimleri dikkatimi çekti sıfır 18e falan güzel pcler var ama kara cuma beklenir mi birde onu aldığımda ek olarak monitör vs. Almam gerekecek ne yapmalıyım sizce ?
bütçe nedir bu arada

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adugan B
hocam ekran kartının güvenlik etiketi açılmış mı onu kontrol edin, her ne kadar bakım için açılmış denilse bile başka işlem görmüş olabilir gerekirse bakımı aldıktan sonra siz yaparsınız güvenlik etiketi olan bir kartta

bütçe nedir bu arada
20 21 hocam bu bütçe için daha iyisini bulamam gibi

Top Bottom