Neler Yeni

R5 5600 Rx 480 sistem topluyorum.

1905

80+ Silver
Ben sürekli ticaret yapıyorum oralarda kimseyi isim verip baltalamak istemem ama biri sattığı kartın fanlarını yağlıyor, diğeri toplu kart alan alıcılara bozuk çöp korozyonlu kart yolluyor, diğerleride aynı şey. Fazla güvenilir gibi gözüken adamlarda yamukluk yapabiliyor. İmkanın varsa git gör al. Letgodan 3 e 1660s aldım arkadaşa asus dual kumar oynayıp test bile etmedim kartı ama geldim içi açılmamıştır furmark 69 derece her yönden 10/10 du kart.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemciyide ikinci el al.
Bende evdeyken sürekli al sat yaparım hiç alıp da pişman olduğum şey olmadı ancak temkinli olmakta fayda var tabii ki. Haklısınız çok kurnaz var bu işlerde ancak bazen de bu riskler gerekebiliyor.

Ekran kartı hariç ikinci el hiçbişey almayacağım hocam o kesin
O zaman diyebileceğim çok bir şey yok saygı duyarım.

cilloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş Karakaya
Şu an aklıma takılan tek bios güncelleme muhabbeti kaldı o konuda bilgisi olanlar beni bi aydınlatabilir mi?

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Dereli
olm 500 lira icin ne ikinci elinden bahsediyon kasayı ikinci el alma diyen adam işlemciyi ikinci el al diyor nası bi kafa la bu bi ton paragraf yazıyo bi de
555 yıllık kullanılan pentium işlemciler hâlâ çalışabiliyor. İşlemci çok fazla bozulan bir şey değil. 500-600 tl fark varsa o parayla da işlemci soğutucu alınabilir. Kendi tecrübelerine dayanarak belki birilerine bir şey katarım diye yazdım. Ordan zıplamana gerek yok. Üslubunu düzelt!

Şu an aklıma takılan tek bios güncelleme muhabbeti kaldı o konuda bilgisi olanlar beni bi aydınlatabilir mi?
Sıfır anakart alırsan sorun olmaz. Ben hepsiburadadan almıştım dediğim anakartı. 5600 taktığımda herhangibir güncelleme yapmadım.

1905

80+ Silver
İçini rahatlatmak için satıcıya sor bios güncellenip mi gönderiyorsunuz diye. %99 güncelleniyor zaten.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
EmreE
Hangi anakartta bu sorunu yaşamam peki? Ryzen3 işlemci bulma şansım yok çünkü.

3600le 5600 arasında valoda çok fps fark ediyor. Önbellek nedeniyle
Direk b550 alın bence
Hangi anakartta bu sorunu yaşamam peki? Ryzen3 işlemci bulma şansım yok çünkü.

3600le 5600 arasında valoda çok fps fark ediyor. Önbellek nedeniyle

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
997
İsim
Ali Mert Okuducu
2kya rx580 8gb bulursun rahat. FPS oyunları oynuyorsan yeterli olur. İleride de 6600xt vb karta geçersin mis gibi olur

cilloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş Karakaya
İçini rahatlatmak için satıcıya sor bios güncellenip mi gönderiyorsunuz diye. %99 güncelleniyor zaten.
Amazondan almayı planlıyorum parçaları sanmıyorum herhangi bir işlem yaptıklarını

Direk b550 alın bence
Rakam çok artıyor. b450 aldığım opsiyonda bunun biosunu güncellemenin başka yolu yok mu?

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
EmreE
Amazondan almayı planlıyorum parçaları sanmıyorum herhangi bir işlem yaptıklarını

Rakam çok artıyor. b450 aldığım opsiyonda bunun biosunu güncellemenin başka yolu yok mu?
Kalitesi nasıl bilemem ama asus prime b520 2kfalan

jordanmsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Mesut Sarıkaya
Arkadaşlar ekran kartı hariç her şey sıfır 12500tlye r5 5600 sistem topluyorum. B450 anakart 16 ram 500 m2 VENTO 650w kasa.
Bunların yanına ikinci elden 2000 tl bandına rx470 Rx480 rx490 gtx1060 gibi bir kartla sistem toplamaya karar verdim.
Genelde valo cs2 falan oynuyorum. Fikirleriniz önemli teşekkürler
2k bandina rx 580 var ikinci elde

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
EmreE
b520 diye bir kart yok galiba bi kontrol eder misin bahsettiğin kart bu mu

Ben çok yanlış görmüşüm yeni uyandım kusura bakma:)

Satıcıya sorsana biosu güncelleme gibi bir şansları varmı eğer güncellerlerse direk takarsın 5600ü

1905

80+ Silver

Zaten fabrikasyon geliyor içi açılmıyor. Amazonda ise güncelleniyodur. En kötü iade edersin başka yerden alırsın.

cilloo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ulaş Karakaya

Ben çok yanlış görmüşüm yeni uyandım kusura bakma:)

Satıcıya sorsana biosu güncelleme gibi bir şansları varmı eğer güncellerlerse direk takarsın 5600ü
Zaten fabrikasyon geliyor içi açılmıyor. Amazonda ise güncelleniyodur. En kötü iade edersin başka yerden alırsın.
Bios güncel değilse ben işlemciyi takınca bilgisayar açılmıyor mu ben anlamadımki mantığı ne bunun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom