- Bütçe
- 500
500 TL civarlarında r5 5600 için soğutucu bakıyorum. Perfan 120h'nın ID-Cooling SE-224-XT ile aynı olduğunu söylüyorlar. Perfan 120h alınır mı? Farklı önerilerinizi de bekliyorum. Snowman T6 stoklarda olmadığı için önermeyin lütfen
Ben de aynıı işlemciyi aldım rx6800 ile ısınma sorunalrı yaşar mıyım ?Hocam işlemci çok ısınıyor mu peki ?
Kasa corsair spec delta. Hava akışı iyi olmadığı için biraz ısınıyor. Yük altında 90 derecelere çıkıyorHocam işlemci çok ısınıyor mu peki ?
Hocam soğutucu istiyorsun tamam iyi hoş da kasan iyi mi havalaniyor kasa ısınıyor mu falan bir sürü etken var500 TL civarlarında r5 5600 için soğutucu bakıyorum. Perfan 120h'nın ID-Cooling SE-224-XT ile aynı olduğunu söylüyorlar. Perfan 120h alınır mı? Farklı önerilerinizi de bekliyorum. Snowman T6 stoklarda olmadığı için önermeyin lütfen
Corsair spec delta full mesh olmadığı için hava sirkülasyonu pek iyi değilHocam soğutucu istiyorsun tamam iyi hoş da kasan iyi mi havalaniyor kasa ısınıyor mu falan bir sürü etken varkasan çok iyi bir kasa değilse sıvı soğutma bakılabilir gibi
Bir videodan gördüğüm kadarıyla kule tipi fanları iyi havalandırmalı kasalara öneriyorlar kasa çok işi tutuyor ise sıvı soğutma öneriyorlar videonun yalancısıyım ama mantıklı geldi bana.Hocam soğutucu istiyorsun tamam iyi hoş da kasan iyi mi havalaniyor kasa ısınıyor mu falan bir sürü etken varkasan çok iyi bir kasa değilse sıvı soğutma bakılabilir gibi
benim kasanın her yeri mesh ve sıvı soğutma var bilmeyerek 2x atmışımBir videodan gördüğüm kadarıyla kule tipi fanları iyi havalandırmalı kasalara öneriyorlar kasa çok işi tutuyor ise sıvı soğutma öneriyorlar videonun yalancısıyım ama mantıklı geldi bana.
Price drop görünüyor ne dersiniz?Corsair spec delta full mesh olmadığı için hava sirkülasyonu pek iyi değil
Corsair spec delta full mesh olmadığı için hava sirkülasyonu pek iyi değil
Hava sirkBen de aynıı işlemciyi aldım rx6800 ile ısınma sorunalrı yaşar mıyım ?
RX 6600 var stok fan yetmiyor benchmark testinde 93 civarlarında geziyor fakat benim kasanın hava sirkülasyonu iyi değilBen de aynıı işlemciyi aldım rx6800 ile ısınma sorunalrı yaşar mıyım ?
Teşekkürler bakıcam bunaPrice drop görünüyor ne dersiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasada kaç fan var ne kadar fan boşluğu var acaba ?
Dostum kasanın sirkülasyonu da artırabilirsin sıvı soğutma ile beraber ondan soruyorum kasa fanı kaç tane var (işlemci değillHava sirk
RX 6600 var stok fan yetmiyor benchmark testinde 93 civarlarında geziyor fakat benim kasanın hava sirkülasyonu iyi değil
Teşekkürler bakıcam buna
Ve sıvı soğutma alıyorsan kasa fanı gibi takılıyor ya boş slot olmalı bu önerdiğimde 120mm yani 1 kasa fanı genelde 120mm oluyorDostum kasanın sirkülasyonu da artırabilirsin sıvı soğutma ile beraber ondan soruyorum kasa fanı kaç tane var (işlemci değill)
Bir ucu işlemciye bir ucu kasaya.Dostum kasanın sirkülasyonu da artırabilirsin sıvı soğutma ile beraber ondan soruyorum kasa fanı kaç tane var (işlemci değill)
Ve sıvı soğutma alıyorsan kasa fanı gibi takılıyor ya boş slot olmalı bu önerdiğimde 120mm yani 1 kasa fanı genelde 120mm oluyor
3 adet önde, 2 adet yukarıda 1 tane de egzoz fanı varDostum kasanın sirkülasyonu da artırabilirsin sıvı soğutma ile beraber ondan soruyorum kasa fanı kaç tane var (işlemci değill)
Ve sıvı soğutma alıyorsan kasa fanı gibi takılıyor ya boş slot olmalı bu önerdiğimde 120mm yani 1 kasa fanı genelde 120mm oluyor