Almayı dusunenler varsa diye sonucları paylasmak istedim . (Arctic Mx6 macun) İlk olarak stok fanla ,daha sonra bugun aldıgım dark freezer duo x123 sogutucu ile cinebench r23 çoklu çekirdek testi yaptım. stok fan ile kısa testte 10400 puan alırken , 7 dakika sonucunda maksimum 80 derece ile bitirdim. x123 ile yaptıgımda ise 10800 puan alırken , yine ortlama 7 dakika sonucunda maks 61 derece ile testi bitirdim . bu arada bu fanı almadan öncede 0.15000 uv yaptıgımdada 9500 puan ve maks 69-70 derecelerde bitirdim . eger fan almayı dusunmuyorsanız uv yaparakta kullanabilirsiniz. son olarak takma esnasında problem yasadıgım icin yazayım belki digerlerine yardımcı olur . amd için kullanılan 2 tane siyah destek parçasını ikisinide işlemciye ters bakacak sekilde taktım . vidalardada bi miktar bosluk bıraktım. ilk tarafı zaten kolay takılıyor , ikinci kısımdada o bıraktıgımız boslugu bi tornavida yardımıyla alttan kaldırıp daha sonra fanın 2. çentigini daha kolay bi sekilde oturtturabilirsiniz.
Son düzenleme: