kardeşim ısınır tabi ki kardeşimde 1600 af var o bile wraith prism almış alırsın iyi bir fan paran olunca sistemi al 1-2 ay içinde de fanı alırsınSelam arkadaşlar , hazır sistem satın almayı düşünüyorum yaklaşık 2 aydır araştırıyorum bir kaç konu gördüm r5 5600 çok ısınmasıyla alakalı , stok fan ile alsam çok fazla ısınırmı?
Hocam evet biraz ısınıyor.Selam arkadaşlar , hazır sistem satın almayı düşünüyorum yaklaşık 2 aydır araştırıyorum bir kaç konu gördüm r5 5600 çok ısınmasıyla alakalı , stok fan ile alsam çok fazla ısınırmı?
EvetSelam arkadaşlar , hazır sistem satın almayı düşünüyorum yaklaşık 2 aydır araştırıyorum bir kaç konu gördüm r5 5600 çok ısınmasıyla alakalı , stok fan ile alsam çok fazla ısınırmı?
Rica ederim. Iyi bir macun ile 75 decelerde falan kalır ama yazın yukselirTeşekkür ederim hocam hepinize
Hocam sanırım i512400 f düşünüyorum daha iyi performansı var ve onun kadar ısınacağını düşünmüyorum benRica ederim. Iyi bir macun ile 75 decelerde falan kalır ama yazın yukselir
Fiyat farkı var hocam. Ve bence oda çok isinirHocam sanırım i512400 f düşünüyorum daha iyi performansı var ve onun kadar ısınacağını düşünmüyorum ben
Hocam sanırım i512400 f düşünüyorum daha iyi performansı var ve onun kadar ısınacağını düşünmüyorum ben
denediniz miFiyat farkı var hocam. Ve bence oda çok isinir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Ben bunu aldım. Sonucları paylaşırım yarin
Evet hocam full yukte 81 derece oluyor. Warzone 73 Valorant 55 falandenediniz mi