coreboost ve pbo ayarları var biosta onlar açıksa ısınması normal bi tıko ne hocam bilmiyorumda, bios ayarlarıyla hiç oynamadım
coreboost ve pbo ayarları var biosta onlar açıksa ısınması normal bi tıko ne hocam bilmiyorumda, bios ayarlarıyla hiç oynamadım
C21 testi ne oluyor bu arada bende yapmak istiyorumKonudaki gibi testi yap. Sonucunu da SS AT.
İşlemci Silikon kalitesi testi. Overclok performansı hakkında bilgi veriyor.C21 testi ne oluyor bu arada bende yapmak istiyorum
Teşekkürler bende yapayım bir, peki değerler nasıl değişiyor cpu aynı cpu değil miİşlemci Silikon kalitesi testi. Overclok performansı hakkında bilgi veriyor.
hocam diğerlerinide denedimde silver cıktı onlar bu işlemciyi kullanmaya devam edeyimmi? cinebech testi düşük demiştiniz dün amaİşlemci Silikon kalitesi testi. Overclok performansı hakkında bilgi veriyor.
Cine kac aldı ısı ile beraber ss atsanahocam diğerlerinide denedimde silver cıktı onlar bu işlemciyi kullanmaya devam edeyimmi? cinebech testi düşük demiştiniz dün ama
Cine kac aldı ısı ile beraber ss atsana
Kaça aldınız, durumu nasıldı? Nereye montaj yaptınız? Bu işlemciye aslında sıvı takmasaydınız da olurdu. Hava soğutucular yeterliydi bu işlemciye.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ısıtıcıyı kapattım macunu dün değiştirdim, bu arada sıvı sogutucuyu dün 2.el aldım ondan kaynaklanıyor olabilirmi?