Neler Yeni

Çözüldü✓ R5 5600X e Asus Prime A520M-A ile herhangi bir problem olurmu

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
Hocam korkunuz olmasın arızalı felan olmaz hadi oldu e**** gibi iadeye alıcklar okadar para veriyoz bana bozuk kasayı göndericekler sonrada almıcaklar valla gider yakarım orayı zaten mağazalarına yakınım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu alabilirim ama iyi soğuturmu hocam kaç sene gider mesela

İyi hayırlı olsun hocam 🙂
İyi soğutur hocam yorumlarda yükte 65 derece geçmiyor demişler. Uzun süre kullanırsın 6ay-1 yıl arası termal macun değiştirerek. 200-300 liraya dandik çin malı almaya gerek yok

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Hocam korkunuz olmasın arızalı felan olmaz hadi oldu e**** gibi iadeye alıcklar okadar para veriyoz bana bozuk kasayı göndericekler sonrada almıcaklar valla gider yakarım orayı zaten mağazalarına yakınım

Bunu alabilirim ama iyi soğuturmu hocam kaç sene gider mesela

İyi hayırlı olsun hocam 🙂
Sagol seninde hayirli olsun

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
İyi soğutur hocam yorumlarda yükte 65 derece geçmiyor demişler. Uzun süre kullanırsın 6ay-1 yıl arası termal macun değiştirerek. 200-300 liraya dandik çin malı almaya gerek yok
Teşekkür ederim hocam bütcemi arttırıp attığınızı alıcam 🙂

Sagol seninde hayirli olsun
Teşekkürler hocam 😊

Zultia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Eyüp Aydin
Discord
𝑹𝑵𝑲𝒛𝒖𝒍𝒕𝒊𝒂#4595
Bende okudum hocam ama onlara aldırmayın PC den anlayan kişiler değiller bazıları numarada olabilir PC yi kurarken yanlışıkla kırmıştır suç atmıştır böyle şeyler çok
Ya bitek gamingende degil heryerde olabilir bu ama arizali parca takiyolar diyenide gorunce bi tirstim iste

Teşekkür ederim hocam bütcemi arttırıp attığınızı alıcam 🙂

Teşekkürler hocam 😊
Reis butceni iyice 1 k ya yakin yap direk kule tipi kaliteki bisey al yaza kadar stok fan idare eder seni bende oyle yapcam

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Ya bitek gamingende degil heryerde olabilir bu ama arizali parca takiyolar diyenide gorunce bi tirstim iste
İçiniz rahat olsun hocam bendede o korku var ama öyle bir şey olması çok nadir olsada iade etmeleri şart mahkemeye kadar yolu var bunun

Reis butceni iyice 1 k ya yakin yap direk kule tipi kaliteki bisey al yaza kadar stok fan idare eder seni bende oyle yapcam
Evet hocam şimdi zaten bütcem yok maalesef (kış aylarında stok soğutucu her şekilde yeter zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,257
Üyeler
166,723
Son üye
hellcex
Top Bottom