Arkadaşın da dediği gibi ramin yetersiz bi tık.R5 5600X için en ucuz anakart önerebilir misiniz? RAM'im Vengeance 3600 MHz 8 GB. Bütçe 700 TL.
B550 önerisi istiyorum.rami 16 yap kesin. b450 s2h dan düşük anakart takma. bana sorarsan mortar max, tomahawk falan yakışır.
B450 anakartım var zaten. B450 Gaming Plus Max. Ancak BIOS ile uğraşmak istemediğimden yeni anakart alacağım. Fiyatlar daha da artmadan. RAM yetersiz zaten RAM de alacağım aynısından. Bu yüzden B550 önerisi istiyorum.Arkadaşın da dediği gibi ramin yetersiz bi tık.
16gb ram yap ve b450m s2h almaya çalış geçende b450 a pro max 400 TL idi @Abdullah Hacıgül paylaşmıştı , belki tekrardan o tarz bir şey bulabilirsin.
MSI olanı cazip geldi. 3600 MHz doğrudan çalışır değil mi? Destekliyor yani?Mesaj otomatik birleştirildi:
Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B550M-S2H AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comMSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 10.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMSI B550M Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.132,45 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
B550 ile B450 arasında fark var diyorlar. Smart memory vs. USB'yi takmak ne alaka? Cidden bilmiyorum bu arada o yüzden soruyorumMevcut anakartında zaten bios flashback tuşu var.usb takıp tuşa basman yetecek.o anakartı kullan derim.düşük b550 almaktansa
masraf yapmana değecek fark yok.onu destekleyecek ekran kartı da lazım vs. artık ölü soket gereksiz masraf yapma. usb ye biosu atıyorsun. anakartın arkasındaki tuşa basıyorsun biosu güncelliyor kendiB550 ile B450 arasında fark var diyorlar. Smart memory vs. USB'yi takmak ne alaka? Cidden bilmiyorum bu arada o yüzden soruyorum
işlemci dışında tüm parçalar var ne kadar sürer BIOS'u güncellemesi? Çünkü elektrik gitmesinden endişe ediyorum. İşlemciyi takıyorum, kısaca sistemi diziyorum USB'yi takıyorum ve flash BIOS tuşuna basıyorum ve tamam mı? Hangisi BIOS Flaş tuşu?masraf yapmana değecek fark yok.onu destekleyecek ekran kartı da lazım vs. artık ölü soket gereksiz masraf yapma. usb ye biosu atıyorsun. anakartın arkasındaki tuşa basıyorsun biosu güncelliyor kendi
işlemci dışında tüm parçalar var ne kadar sürer BIOS'u güncellemesi? Çünkü elektrik gitmesinden endişe ediyorum. İşlemciyi takıyorum, kısaca sistemi diziyorum USB'yi takıyorum ve flash BIOS tuşuna basıyorum ve tamam mı? Hangisi BIOS Flaş tuşu?