Hocam birde kaç derece düşer şşuan stok soğutuc ile kullanıyorum hep 90-85 derece hatta bilgisayar bazen kendini kapatıyoGametech Hd120 Freezer Kule Tipi İşlemci Soğutucusu Rgb Kule Tipi Fan
GAMETECH Freezer PRO HD120 2x12cm Intel & AMD Uyumlu 800/2000Rpm Fanlı 6x Isı Borusu İşlemci Soğutucusu 220 W TDP ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Performax Gamıng Perfan 120 H Hava Cpu Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Performax Gamıng Perfan 120 H Hava Cpu Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
sağlam ısınıyormuş eğer değerler doğru ise peki yükte mi o dereceleri görüyorHocam birde kaç derece düşer şşuan stok soğutuc ile kullanıyorum hep 90-85 derece hatta bilgisayar bazen kendini kapatıyo
hocam sıcaklıklara boşta nereden bakılıcanı bilmiyorum malesef yükte bakıyorum sacesağlam ısınıyormuş eğer değerler doğru ise peki yükte mi o dereceleri görüyor
70 ve altını görürsün o fanlarla
ryzen master indir bak eğer tabi istersenhocam sıcaklıklara boşta nereden bakılıcanı bilmiyorum malesef yükte bakıyorum sace
iyi düşüşler yaşarsınız ve işlemci soğuduğu için tam performans alırsınız işlemcidenHocam birde kaç derece düşer şşuan stok soğutuc ile kullanıyorum hep 90-85 derece hatta bilgisayar bazen kendini kapatıyo
yük altında ne kadar hocamÖrnek olması maksadıyla google 1 kaç sekme youtube falan açık 38 40 derecelerde geziyor amd wraith prism var
ara sıra oyunum sanki kasıyor gibi hocam ısıda olabilirmiiyi düşüşler yaşarsınız ve işlemci soğuduğu için tam performans alırsınız işlemciden
işlemci ekran kartını tam beslemesi için ısı da önemli unsur tabii kiyük altında ne kadar hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ara sıra oyunum sanki kasıyor gibi hocam ısıda olabilirmi