Neler Yeni

R5 5600X ile hangi 3000 serisinden darboğaz yapmayacak ekran kartı önerisi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
acer vg272x 10 gün önce 4200 liraya almıştım :D forumda birisi paylaşmıştı baya bi indirimli ama sağ üst tarafta 1 tane ölü pksel mevcut değişime gönderecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok hocam hiç bi oyunda görüntü bulanıklaşma yaşamadım testte ettim ynai çok netleşiyor ama her şey küçülüyor yazıalr objeler vesayr
Aynı monitör bende de var dediğim gibi yalancı 4K :) yazıları vs daha okunur hale getiriyor ama başka tarafta görüntü de bozulmalar yapıyor. Bazı oyunlarda işe yarıyor bazılarında ise tam tersi bulanıklaştırıyor. Keyfine göre kullanabilirsin.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Aynı monitör bende de var dediğim gibi yalancı 4K :) yazıları vs daha okunur hale getiriyor ama başka tarafta görüntü de bozulmalar yapıyor. Bazı oyunlarda işe yarıyor bazılarında ise tam tersi bulanıklaştırıyor. Keyfine göre kullanabilirsin.
ölü piksel çıktımı reis sende çok rahatsız etmiyor hatta hiç belli olmuyor araştırdım hem büyüyormuş hemde çoğalıyormuş yoksa değişime göndermicektimde işte yapacak bişey yok

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Bende 5600x var ekran kartında 6800 16 GB 2k da kullanıyorum darboğaz görmedim şimdiye kadar

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
ölü piksel çıktımı reis sende çok rahatsız etmiyor hatta hiç belli olmuyor araştırdım hem büyüyormuş hemde çoğalıyormuş yoksa değişime göndermicektimde işte yapacak bişey yok
Bende çıkmadı çok şükür. Servise yollarsan iade ya da değişim çıkar. Amazon değişim yapmıyor direkt iade yapıyor.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
3070 de sıkıntı yaşamadım 2 k da ama 3080 de ne olur bilmiyorum .

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Bende çıkmadı çok şükür. Servise yollarsan iade ya da değişim çıkar. Amazon değişim yapmıyor direkt iade yapıyor.
yok amazonda değişim var müşteri hizmetlerine bağlandım ve değişim sürecine girdik ss atabilirm :D değişim bekliyorlar hala kargoya veremedim daha müsait olunca vericem

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
yok amazonda değişim var müşteri hizmetlerine bağlandım ve değişim sürecine girdik ss atabilirm :D değişim bekliyorlar hala kargoya veremedim daha müsait olunca vericem
Normalde Amazon`da değişim diye bir olay yok, senin adına iyi olmuş :D.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
nasıl yok hocam .d müşteri hizmetlerine bağlanırken bile iademi değişimmi diye soruluyor
Tmm TR'de vardı karıştırdım, yurt dışından alınca -de-fr-co.uk gibi- değişim yok direkt para iadesi yapılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,855
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom