uv attım boşta 65-70 yav stok fanla boş dediğim 4-5 tane chrome sekmesi haKaç derece? Belirtirseniz daha iyi olur
İşlemci yanıyor, kule tipi fiyat/performans bir soğutucu önerir misiniz? Fiyat çok yüksek olmadığı sürece alabilirim.işlemci yanıyor, kule tipi fiyat performans bir soğutucu önerin, fiyatı abartı olmadığı sürece karşılıyacam
var, ama bu kadar çıkmayı düşünmüyorum, max 1k düşünüyorum.Bütça varsa;
Noctua NH-D15 SE-AM4, AMD AM4 için Premium Çift-Kule İşlemci Soğutucusu (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Noctua NH-D15 SE-AM4, AMD AM4 için Premium Çift-Kule İşlemci Soğutucusu (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
söyle de bilelim?İşlemci yanıyor, kule tipi fiyat/performans bir soğutucu önerir misiniz? Fiyat çok yüksek olmadığı sürece alabilirim.
Çok da zor değil aslında...
5600x için abartıBütça varsa;
Noctua NH-D15 SE-AM4, AMD AM4 için Premium Çift-Kule İşlemci Soğutucusu (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Noctua NH-D15 SE-AM4, AMD AM4 için Premium Çift-Kule İşlemci Soğutucusu (Kahverengi) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kastettiğimi bile anlamadın değil mi? Süper..söyle de bilelim?
kardo laf kalabalığı yapmasana derdin ne ki yani, soğutucu önericeksen öner yoksa işine bakKastettiğimi bile anlamadın değil mi? Süper..
Kaç şekerli olsun efenimkardo laf kalabalığı yapmasana derdin ne ki yani, soğutucu önericeksen öner yoksa işine bak