Neler Yeni

R5 5600X Rx 6700XT Drop problemi

emiliano

80+ Bronze
Arkadaşlar sistemim:
6700XT
R5 5600X
16 Ram
750gb Ssd
B450 M S2H
600W Psu

Videodada gördüğünüz gibi feci bir drop var god of war dada aynen böyle ama gta 5 redy or not ve gta 5 online da sorunsuz oynatıyor işlemciyi daha bu sabah sıfır alıp taktım eski işlemcimdede böyleydi ondan sorun muhtemelen işlemcimde değil daha önce 5700xt ekran kartıylada aynı sistemi denemiştim fakat sonuç yine aynıydı anlayacağınız işlemci ve ekran kartını eleyebiliriz peki ya bu sorun neden oluyor olabilir format denemedim sadece windowstan windowsun kurulu olduğu diski sıfırladım onun haricinde ram lerde acaba bir problem olabilirmi yada anakart mı desteklemiyor anlayamadım

ekran kartı driverlerın güncel mi onu kontrol etsene bi

kadiralkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Kadir Alkan
Arkadaşlar sistemim:
6700XT
R5 5600X
16 Ram
750gb Ssd
B450 M S2H
600W Psu

Videodada gördüğünüz gibi feci bir drop var god of war dada aynen böyle ama gta 5 redy or not ve gta 5 online da sorunsuz oynatıyor işlemciyi daha bu sabah sıfır alıp taktım eski işlemcimdede böyleydi ondan sorun muhtemelen işlemcimde değil daha önce 5700xt ekran kartıylada aynı sistemi denemiştim fakat sonuç yine aynıydı anlayacağınız işlemci ve ekran kartını eleyebiliriz peki ya bu sorun neden oluyor olabilir format denemedim sadece windowstan windowsun kurulu olduğu diski sıfırladım onun haricinde ram lerde acaba bir problem olabilirmi yada anakart mı desteklemiyor anlayamadım

hocam amd yeni yazılımlarında çoğu insana bunu yaşatıyor forumda baya bi kişi rahatsız bu durumdan

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
Bende intel işlemci var 11400f buna benzer bir sorunu birkaç defa yaşadım CPU kullanımı yüzde yüz iken Mhz vs. Düşürüyordu. İşlemciyi garantiye gönderdim ama yanlış mı yaptım benimde mi bundan kaynaklıydı acaba

emiliano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
23.11.1 sürümünü kullanıyorum ben. Sende hangi sürüm yüklü
aynı sürüm bendede yüklü sistemlerimiz aynımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam amd yeni yazılımlarında çoğu insana bunu yaşatıyor forumda baya bi kişi rahatsız bu durumdan
satıp 3080 e geçicem ya

Bende intel işlemci var 11400f buna benzer bir sorunu birkaç defa yaşadım CPU kullanımı yüzde yüz iken Mhz vs. Düşürüyordu. İşlemciyi garantiye gönderdim ama yanlış mı yaptım benimde mi bundan kaynaklıydı acaba
benim işlemci sıfır işlemciden hata olucağını sanmıyorum zaten eski işlemcidede buna benzer hata vardı ve başka oyunlarda böyle bir şey yok

kadiralkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Kadir Alkan

satıp 3080 e geçicem ya
hocam valla amd ne yapmaya çalışıyor anlamadım bende rx 6600 satıp nvdia geçicem yapacak bişi yok

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Arif Can SİPAHİ
Bende 6600 ekran kartı vardı fifa23te nadir olarak yapıyordu bunu.
6900xt ye geçtikten sonra çok sık her oyunda yapmaya başladı.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Batuhan
PSU marka nedir? AMD'nin sitesinde 6700 XT için önerilen PSU 650W.

satıp 3080 e geçicem ya

benim işlemci sıfır işlemciden hata olucağını sanmıyorum zaten eski işlemcidede buna benzer hata vardı ve başka oyunlarda böyle bir şey yok
aynı sayılır benim işlemci 5600 sadece. her gün oyun oynuyorum en az 2 saat kadar henüz bir sıkıntı yaşamadım ben ya ekran kartı veya işlemciden. Attığın videoyu izledim de sadecec o oyun özelinde mi yapıyor yoksa diğer oyunlarda da aynı şeyi yapıyor mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,956
Üyeler
160,322
Son üye
ozcx
Top Bottom