Neler Yeni

R5 5600X Rx 6700XT Drop problemi

emiliano

80+ Bronze
aynı sayılır benim işlemci 5600 sadece. her gün oyun oynuyorum en az 2 saat kadar henüz bir sıkıntı yaşamadım ben ya ekran kartı veya işlemciden. Attığın videoyu izledim de sadecec o oyun özelinde mi yapıyor yoksa diğer oyunlarda da aynı şeyi yapıyor mu ?
gta 5 rage mp oynuyorum 140 fps 120 fps 100fps dropsuz akıcı sağlam akıyor hatta bir ton grafik modu vs var ona rağmen güzel oynatıyor redy or not da aynı çok iyi oynatıyor ama cs 2 de ve cod warzone de bu drop sorunu var
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU marka nedir? AMD'nin sitesinde 6700 XT için önerilen PSU 650W.
msi hocam

gta 5 rage mp oynuyorum 140 fps 120 fps 100fps dropsuz akıcı sağlam akıyor hatta bir ton grafik modu vs var ona rağmen güzel oynatıyor redy or not da aynı çok iyi oynatıyor ama cs 2 de ve cod warzone de bu drop sorunu var

msi hocam
ben ağırlıklı pubg oynuyorum son 2 3 gündür arada rdr2'de oynuyorum az az herhangi bir sorun yok. Oyun optimizasyonundan kaynaklı olabileceğini düşündün mü hiç ?

Diğer oyunlarda yapmayıp sadece seçili oyunlarda yapıyorsa bence oyunsal bir sorun olabilir. Oynamasan bile daha farklı oyunlar indirip onlar üzerinde test yap bence

Qwerty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Arif Can SİPAHİ
ben ağırlıklı PUBG oynuyorum son 2 3 gündür arada rdr2'de oynuyorum az az herhangi bir sorun yok. Oyun optimizasyonundan kaynaklı olabileceğini düşündün mü hiç ?

Diğer oyunlarda yapmayıp sadece seçili oyunlarda yapıyorsa bence oyunsal bir sorun olabilir. Oynamasan bile daha farklı oyunlar indirip onlar üzerinde test yap bence
Arkadaşın sorununa ek olarak bendede aynı sorun vardı ve farklı oyunlarda yapıyor diye işlemciyi garantiye gönderdim bilgisayarsız kaldım :)

PunkiesT

80+ Bronze
5600x yeterli bir işlemci bildiğim kadarıyla ekran kartı için bios , windows ve ekran kartı güncellemesi yap ayrıca alttan çalışan program vs varsa oyuna girdiğinde kapat.

TahinPekmez

80+ Silver
warzone modern 2 icin cikan driveri kur

emiliano

80+ Bronze
5600x yeterli bir işlemci bildiğim kadarıyla ekran kartı için bios , windows ve ekran kartı güncellemesi yap ayrıca alttan çalışan program vs varsa oyuna girdiğinde kapat.
ekran kartı frlan güncel ya altta çalışan program sadece chrome var

warzone modern 2 icin cikan driveri kur
nası yane özel driver mı getirdiler ona

TahinPekmez

80+ Silver
Son düzenleme:

aang61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hami Turan
aynı sorun bende var çok saçma valorant oynarken drop yiyorum sistem aynı 300 FPS de drop yemek de zoruma gidiyor artık

emiliano

80+ Bronze
bir bakayim olmasi lazim

eve gidince deneyeceğim

aynı sorun bende var çok saçma valorant oynarken drop yiyorum sistem aynı 300 FPS de drop yemek de zoruma gidiyor artık
valla b550 anakarta geçsemmi acaba

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Furkan Görür
windows 10 yükleyip amd pro yazılımını kullanın driver olarak. https://prnt.sc/X62FZVUCWzcY ben amd andrealin kullanmıyorum 6700xtde

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Beguile
Eski ekran kartı driverı yüklemeyi dene.

PunkiesT

80+ Bronze
Chrome işlemciden yiyiyor bildiğim kadarıyla bailangıçtaki programları kapat fazladan şey açılasın ayrıca

Top Bottom