Çözüldü✓ R5 5600X sıvı soğutma önerisi

sa9a

80+
Reaksiyon skoru
229
Bütçe
1500
İlk defa duyduğum markalar, sizce nasıldır? Yorumlar baya olumlu gibi. Varsa daha iyi önerilerinizi alırım.

Bu fiyat bandında sıvı soğutma tercih etmeni tavsiye etmem hocam

İkisi de kötü, Fuma 2 alın sollar tokatlar gider bunların ikisini de.
hocam selamlar, dün de başka konuda sormuştum size. 400tl'ye arctic e sport 34 tek fanlı alacakken, bugün id cooling se 224 xt argb v2 denk geldi 350tl'ye onu aldım. arctic'den daha iyi diye duymuştum. Doğru mudur bu?

Fuma 2, 2 kez pc değiştirdim. Arkadaşlarım için defalarca topladım. Hepsinde fuma 2 kullandık. Sorun yaşayan da olmadı. Kendim üretmiş gibi savunurum bu ürünü müthiş bişey. Tabi kasaya sığarsa, birde yanına gerek yok ama 1 fan daha takın. Bırak kasayı klima gibi evi soğutsun

sıvı soğutma düşünüyorum mümkünse.

1000 TL'ye düzgün sıvı soğutma yok, Raijintek Orcus var az çıkarsanız.

hocam selamlar, dün de başka konuda sormuştum size. 400tl'ye arctic e sport 34 tek fanlı alacakken, bugün id cooling se 224 xt argb v2 denk geldi 350tl'ye onu aldım. arctic'den daha iyi diye duymuştum. Doğru mudur bu?

Doğru.

ID cooling'in linki var mı ?

Geri