Pahalıya ürün almak şart olmamalı. Hepsiburadadan alabilirsin.Dostlar selam vatan dışında bi yerden önermeyin r5 7500F e göre soğutucu ama vatandan olması gerekiyor.
Dostlar selam vatan dışında bi yerden önermeyin r5 7500F e göre soğutucu ama vatandan olması gerekiyor.
Ağa vatan illa şart çünkü sistemi görüp alacağım e vatan benim çok yakınım evimin penceresi vatana bakıyor gidip ordan alacağım fakat orda soğutucu önerisi yapar mısınız diye rica ettim vatandan olursa müq olurDark freezer x123 indirimde şu an vatan illaki şart değilse ?
Bu soğutur mu 7500F iCOOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER Hyper 212 Black 1x120mm Fanlı Intel1700/AMD AM5 Uyumlu CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
423₺ lik soğutucu mu kurtaracak 7500F i ağaPahalıya ürün almak şart olmamalı. Hepsiburadadan alabilirsin.
Uyguna yeterli bir fan. Evet kurtaracak.Ağa vatan illa şart çünkü sistemi görüp alacağım e vatan benim çok yakınım evimin penceresi vatana bakıyor gidip ordan alacağım fakat orda soğutucu önerisi yapar mısınız diye rica ettim vatandan olursa müq olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu soğutur mu 7500F i
Mesaj otomatik birleştirildi:
423₺ lik soğutucu mu kurtaracak 7500F i ağa
Vatanın uygulamasından var mı gösterebileceğijUyguna yeterli bir fan. Evet kurtaracak.
Yukarıda arkadaş atmış 1700tl lik en alınası o ama yine de pahalı olduğunu bilerek al.Vatanın uygulamasından var mı gösterebileceğij
Peki o bi etkisi olur muYukarıda arkadaş atmış 1700tl lik en alınası o ama yine de pahalı olduğunu bilerek al.
Evet etkisi olur. 490tl lik fana göre kıyaslarsak iyi olduğu bir gerçek.Peki o bi etkisi olur mu
7500F i çalıştırır mı yaniEvet etkisi olur. 490tl lik fana göre kıyaslarsak iyi olduğu bir gerçek.
Tabi ki de. Stok fanla da kullanırsın. Amaç burada soğutması ikisi de soğutur performansları kadarıyla.7500F i çalıştırır mı yani