yeterSelamın aleyküm arkadaşlar,
Yeni bir sistem aldım ve bir kaç gün sonra arızalandı sorunun psu’dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Anakart: Asusu A620M-k
İşlemci: R5 7600
Ekran kartı: 4060
Psu: 550w
Gamepower sistemi topladıktan 3 gün sonra açılmadı 24 soketli pimi çıkartıp bir tel ile devreyi sağladığımda psu çalışmıyor farklı bir psu’da çalıştı psu arızalı o zaman değil mi?psu markası kalıtelı ıse yeter
Arızalndıyeter
Gayet yeterli OC yapsan bile maksimumda 400W görürsün o bile çok yüksek değer görmek kolay değilSelamın aleyküm arkadaşlar,
Yeni bir sistem aldım ve bir kaç gün sonra arızalandı sorunun psu’dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bende yeterli olacağını düşündüm ama psu arızalandı sisteme güç gelmiyoryeterli olur upgrade için bile biraz zorlayabilirsin onun harici 650-750 öneririm.
Bende öyle düşünüyorumBro senin psu o sisteme yetmez. 650w ile kullan garanti olsun, zaten psu da bozulmuş o zaman yenisini al tavsiyemdir.
Ama psu 3. Gün arızalandı sisteme güç gelmiyor biraz zaman geçtikten sonra fanların ışıjları yanıp sönüyor saliselikGayet yeterli OC yapsan bile maksimumda 400W görürsün o bile çok yüksek değer görmek kolay değil
4070 süper almayı düşünüyorum zaten bu 4060’ı satıpyeterli olur upgrade için bile biraz zorlayabilirsin onun harici 650-750 öneririm.
Yeter hocamSelamın aleyküm arkadaşlar,
Kanka onun yazdığı 400w hikaye sen arama motoruna rtx 4060 recommended psu yaz güvenli sitelerde yazanlar doğrudur. Kendimiz hesap edip ona göre alamayız maalesef.Bende yeterli olacağını düşündüm ama psu arızalandı sisteme güç gelmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende öyle düşünüyorum
Ama psu 3. Gün arızalandı sisteme güç gelmiyor biraz zaman geçtikten sonra fanların ışıjları yanıp sönüyor saliselik
Eğer yükseltme yapacaksanız 750W uygun olur genelde adı sanı bilinmeyen kasayla birlikte gelen psu lar arıza yapıyor onlardansa olabilirBende yeterli olacağını düşündüm ama psu arızalandı sisteme güç gelmiyor
Bende öyle düşünüyorum
Ama psu 3. Gün arızalandı sisteme güç gelmiyor biraz zaman geçtikten sonra fanların ışıjları yanıp sönüyor saliselik
4070 süper almayı düşünüyorum zaten bu 4060’ı satıp
pcparpicker adlı siteden bileşenlerini girip hesaplayabilirsiniz hocam.Kanka onun yazdığı 400w hikaye sen arama motoruna rtx 4060 recommended psu yaz güvenli sitelerde yazanlar doğrudur. Kendimiz hesap edip ona göre alamayız maalesef.
Teşekkür ederim hocam. Bakıcampcparpicker adlı siteden bileşenlerini girip hesaplayabilirsiniz hocam.
Gamepower kasa aldım onunla birlikte gelen psu’yi kullandımEğer yükseltme yapacaksanız 750W uygun olur genelde adı sanı bilinmeyen kasayla birlikte gelen psu lar arıza yapıyor onlardansa olabilir