Fatih534
80+ Bronze
MSI MAG B550 Tomahawk AM4 DDR4 5100(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 RGB ATX Anakart
gereksiz olmuş ama hayırlı olsun.
Neden peki? Bende merak ettim ?Boşa para harcamışsın
yani daha uyguna daha sade anakartlar alınabilirdi.Çok iyi seçim yapmışssın bende birazdan sipariş verecem amazondan alacaktım, arada 3, 5 lira fark sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden peki? Bende merak ettim ?
5600G fazla güç tüketen bir işlemci değil ve o kadar üst düzey bir anakarta ihtiyacı yokNeden?
dün sana kaç kere açıkladım daha anlamadın mı?Çok iyi seçim yapmışssın bende birazdan sipariş verecem amazondan alacaktım, arada 3, 5 lira fark sadece.
Neden peki? Bende merak ettim ?
pci e 4 de desteklemiyor.b450 denkleri 1000 tl daha ucuz.boşa para veriyorlar.verdikleri paranın 1 gram katkısı yok sisteme.yani daha uyguna daha sade anakartlar alınabilirdi.
yani oc rgb işleriniz yoksa birde m2 için pci 4.0 versiyon almayacaksanız bu kadarı fazla (gerçi gen 4 destekliyor mu tam bilmiyorum.)
niye b550 anakart pci 4.0 desteklemiyor mu? ben destekliyor diye biliyorum. ssd kısmını bilmiyorum.dün sana kaç kere açıkladım daha anlamadın mı?
pci e 4 de desteklemiyor.b450 denkleri 1000 TL daha ucuz.boşa para veriyorlar.verdikleri paranın 1 gram katkısı yok sisteme.
dün sana kaç kere açıkladım daha anlamadın mı?
pci e 4 de desteklemiyor.b450 denkleri 1000 TL daha ucuz.boşa para veriyorlar.verdikleri paranın 1 gram katkısı yok sisteme.
B550 destekliyor da 5600g desteklemiyor.niye b550 anakart pci 4.0 desteklemiyor mu? ben destekliyor diye biliyorum. ssd kısmını bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Anladım. Ama normalde desteklemesi gerekmez miydi?B550 destekliyor da 5600g desteklemiyor.
Alıntıyı görüntüle