Daha çok kullanıyor olabilir.Arkadaşlar Rainbow Six Siege oyununda hiç bir oyunda olmayan cpu ısınması oluyor, diğer oyunlarda işlemci 68 derecelere gelmezken rainbowda 76 dereceye ulaşıyor. Bunu nasıl önleyebilirim ?
Diğer oyunlarla aynı kullanıyor neredeyse.Daha çok kullanıyor olabilir.
Hocam sıcaklığa biraz takıntılıyım, ilk defa bu oyunda olduğu için biraz taktım. Grafiklerden kıssam düşüş yaşanırmı ?Gayet normal, 76 derece normal bir sıcaklık.
Bir onlarında testini yapıp sonucu iletebilir misin ?Diğer oyunlarla aynı kullanıyor neredeyse.
Dostum 76 derece normal bir sıcaklık. Grafiklerden kısarak sadece oyunun görüntüsünü düşürmüş olursun.Diğer oyunlarla aynı kullanıyor neredeyse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sıcaklığa biraz takıntılıyım, ilk defa bu oyunda olduğu için biraz taktım. Grafiklerden kıssam düşüş yaşanırmı ?
Bekliyorum.Tabi ileteceğim.
Kanka bir test yapıp gelsin arkadaş.Dostum 76 derece normal bir sıcaklık. Grafiklerden kısarak sadece oyunun görüntüsünü düşürmüş olursun.
Hocam dediğiniz gibi cpu %80 lerde geziyor kullanım yüksekmiş, oyunu vulkan modunda açtıktan sonra işlemci 70 derece üstüne çıkmadı ancak r6 neden bu kadar cpu kullanıyor anlayamadım.Bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka bir test yapıp gelsin arkadaş.
Bilmiyorum ama belki CPU'ya ağırlık veren bir oyundur.Hocam dediğiniz gibi cpu %80 lerde geziyor kullanım yüksekmiş, oyunu vulkan modunda açtıktan sonra işlemci 70 derece üstüne çıkmadı ancak r6 neden bu kadar cpu kullanıyor anlayamadım.
Evet vulkan modu yükü cpudan alıyormuş araştırdığıma göre.R6 işlemciyi çok kullanıyor. Vulkan modu bildiğim kadarıyla daha iyi optimize edilmiş mod.
Teşekkür ediyorum 76 görünce korktum.R6 işlemci odaklı CS gibi ama daha fazla kullanıyor.
O yüzden böyle olması normal, 68 çok iyi değer 76 ideal.
Teşekkür ederimBilmiyorum ama belki CPU'ya ağırlık veren bir oyundur.