Neler Yeni

Öneri R6 Siege Epic Games alınır mı?

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Feyzan Mutluay
gayet eglenceli oyun aslında fakat biraz karışık alışmak uzun sürüyor oyunu hayatsiz gibi oynayanlar kanser edebiliyor

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Feyzan Mutluay
yt den videolarını izleyin gozunuze güzel gözüküyorsa alın

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Ali Mert Okuducu
Kesinlikle alınır. Mükemmel bi hile sistemi var. Başta oyunu öğrenene kadar zorlanabilirsiniz ama ondan sonra çok eğlenceli. Ama dediğim gibi ilk 100 saat nerden öldüğünüzü anlamazsınız :D

BabaVoss7

80+ Silver
2000 saatim var hala zevkli ama alışmak için artık dedikleri gibi zor bir oyun. başlamak için bi tık geri kalınmış gibi. cs ile kıyaslanamaz bile çok potansiyeli vardı ama arcade e döndü iş. valoya benzedi. videolarına bak beğenirsen alırsın. 160 çok gibi ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2000 saatim var hala zevkli ama alışmak için artık dedikleri gibi zor bir oyun. başlamak için bi tık geri kalınmış gibi. cs ile kıyaslanamaz bile çok potansiyeli vardı ama arcade e döndü iş. valoya benzedi. videolarına bak beğenirsen alırsın. 160 çok gibi ama.
Mekanikleri güzel duruyor. Beğenmezsem iade ederim zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Hüseyin
100 saat dayanırım dersen öğrenmek için, alınır. Çok zevkli oyun ama başlarda çok can sıkıyor, bıraktırabilir yani.
Kesinlikle alınır. Mükemmel bi hile sistemi var. Başta oyunu öğrenene kadar zorlanabilirsiniz ama ondan sonra çok eğlenceli. Ama dediğim gibi ilk 100 saat nerden öldüğünüzü anlamazsınız :D
Şöyle şu videoyu izle çoğu şey anlatılmış dediğiniz kapsamlı bir video var mı acaba?

Top Bottom