Neler Yeni

Yardım R6'da FPS'im artık normalden düşük alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdul Kıllıbacak
Arkadaşlar selam laptopum da R6 oynarken kullandığım ayarlar ile normalde 144-130 Fps alırken şuan FPS 100 90 arası geziyor bunun sebebi ne olabilir acaba oyun ayarlarını düşüğe alıp deneğimde değişim gözlemleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Oyuna gelen hatalı bir updatebolabilir veya sistemin ısınıyor ve performansını düşürüyor olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdul Kıllıbacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyuna gelen hatalı bir updatebolabilir veya sistemin ısınıyor ve performansını düşürüyor olabilir
ısı değerleri normal aslında yüksek ısı değerlerinde bile fps düşüşü yaşamıyordum ama nedense böyle bir sorunla karşılaştım

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
Arkadaşlar selam laptopum da R6 oynarken kullandığım ayarlar ile normalde 144-130 Fps alırken şuan FPS 100 90 arası geziyor bunun sebebi ne olabilir acaba oyun ayarlarını düşüğe alıp deneğimde değişim gözlemleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Laptoplarda bu olay yaşanıyor diye biliyorum kuzenimde PC vardı valoda her gelen güncelleme sonu fps düşüyordu. Sadece r6de mi fpsler böyle yoksa genel mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
1050 ti var bende aynı sorunu yaşıyorum ne yaptımsa olmuyo gelen güncelleme yüzünden bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdul Kıllıbacak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1050 ti var bende aynı sorunu yaşıyorum ne yaptımsa olmuyo gelen güncelleme yüzünden bence
genel sorun gibi duruyor o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

R6fix sitesine baktım çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor gibi duruyor.

Top Bottom