Neler Yeni

r7 240 görüntü vermiyor

Ahmet0254

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ahmet erdem
arkadaşlar r7 240 görüntü vermedi tamirciye götürdüm tamirci ekran kartının dandik olduğunu daha kaliteli olsaymış yapabileceğini söyledi(bence yalan) fanlar dönüyordu bu arada sizce ne yapabilirim?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba başka çıkışlarla görüntü almayı dene tamirci hakkında önyargı ile yaklaşmak istemiyorum fakat anlayan biri değil galiba başka bir bilgisayarcıya götür diğer çıkışlardan görüntü alabiliryorsa çalışıyordur diğer türlü başka sıkıntılardan kaynaklıda çalışmıyor olabilir. Denenmesi ve sıkıntının nerede olduğunu anlamak gerekli.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
1 GB bile görüntü veriyor bence yalancı adam.
Diğer çıkışlarını deneyin.

Ahmet0254

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
ahmet erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba başka çıkışlarla görüntü almayı dene tamirci hakkında önyargı ile yaklaşmak istemiyorum fakat anlayan biri değil galiba başka bir bilgisayarcıya götür diğer çıkışlardan görüntü alabiliryorsa çalışıyordur diğer türlü başka sıkıntılardan kaynaklıda çalışmıyor olabilir. Denenmesi ve sıkıntının nerede olduğunu anlamak gerekli.
götürmeden önce tüm çıkışları ile denedim hdmı vga dvı ama görüntü vermedi ekran kartını çıkarıp ana karttan görüntü aldım sonrada tekrar taktım fanlar döndü ama yine alamayınca götürdüm tamirciye

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
götürmeden önce tüm çıkışları ile denedim hdmı vga dvı ama görüntü vermedi ekran kartını çıkarıp ana karttan görüntü aldım sonrada tekrar taktım fanlar döndü ama yine alamayınca götürdüm tamirciye
İsterseniz başka birine götürün yapabiliyorsa yaptırın max 80 tl isteyeceklerini düşünüyorum.

Top Bottom