Neler Yeni

R7 3700X-RX6600XT CS:GO'da 250 FPS Alıyorum?

wL1k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali Ulusoy
Arkadaşlar Merhaba, Ryzen7 3700x işlemcim Gigabayte radeon RX 6600XT ekran kartım var. Bu sistemde CSGO gibi bir oyunda 250 FPS alıyorum en düşük ayarlarda sizce sorun neden kaynaklanıyor bilgi alabilir miyim?

The Batman

80+ Silver
Gerçekten bomboş yorumda bulunmuşsun dostum.
Amd yazılımında sıkıntı olunca düşük fps mi veriyormuş
Evet? Amd raedon mu ne indiriyordu çok düşük sistemli oyunlarda bile 30 40 fps veriyordu madem ben size konu acayim amd bir laptop var yardim edin çözersek lafimi düzeltirim ben yazilim diyorum

Son düzenleme:

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Evet? Amd raedon mu ne indiriyordu çok düşük sistemli oyunlarda bile 30 40 fps veriyordu madem ben size konu acayim amd bir laptop var yardim edin çözersek lafimi düzeltirim ben yazilim diyorum
Sende sorun oldu diye herkeste sorun olacak manasina gelmiyor. Laptop diyorsun allah bilir kaç seneliktir. Fps düşüklüğünün en nadir sebeplerindendir yazılım hatası. Öne çıkan çok sebebi var. En başta da ısınma sorunu geliyor.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Şimdi amd almayin kanser ediyor diyicem amdtroller yanliş bilgi aticak ne zaman sorujli birsey görsem amd çok büyük ihtimal yazilim donanim sorunlu olsa 250de vermez
Nvidia piyasaya b*k çıkarsa alacak tayfa

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
garantisi yeni bitti + olarak ne zaman sorun görsem çogu amd
Emin ol senin gördüğünün çok daha fazlasını bende görüyorum. Çoğu driver sorunları çözüldü yeni nesil ekran kartlarında.
Arkadaşın kartı Rx 6600xt, zaten oldukça güncel bir kart.
Driver sorunu olduğunu düşünmüyorum.

The Batman

80+ Silver
Nvidia piyasaya b*k çıkarsa alacak tayfa
işini düzgün yaparsan senin dedigini atarlar işte ben açıkcası memnunum ndiviadan amd ile işim hiç rast gitmedi yaklaşık 15 yıldır bilgisayarın içindeyim egitim olarakta bilgisayar ile 9 yıl egitim aldım ama nedense ndiviada tek tıkla sorunları çözerken saatlerce amd yazılımı ile ugraşmama ragmen çözüm bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş yorum, İşlemci tabanlı bir oyun, istersen RTX 3090 Tİ tak ya da RX 6900 XT aynı FPS'i verecektir. Oyuna güncelleme gelmiş olabilir.
zaten o çapta bir ekran kartına takacagım işlemci yükü rahat sırtlar yani

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
işini düzgün yaparsan senin dedigini atarlar işte ben açıkcası memnunum ndiviadan amd ile işim hiç rast gitmedi yaklaşık 15 yıldır bilgisayarın içindeyim egitim olarakta bilgisayar ile 9 yıl egitim aldım ama nedense ndiviada tek tıkla sorunları çözerken saatlerce amd yazılımı ile ugraşmama ragmen çözüm bulamıyorum
nvidianın yazılımsal olarak daha iyi olduğu çoğu kişi tarafından ortak görüş fakat sırf böyle bir problemleri var diye amd ye karşı böyle bir çıkarım yapmanız saçmalık

YunusOZ

80+ Bronze
garantisi yeni bitti + olarak ne zaman sorun görsem çogu amd
Abdullah abi'de geçen günkü videosunda açıkladı. Kendisinin AMD ekran kartlarıyla hata almadığını sadece R7 serisindeki bir kart ile Wattman hatası aldığını söyledi. Driver sorunlarını AMD çözmeye başladı hele RX 6000 serisinde yazılımsal hata alıp çözümsüzünü görmedim.

zaten o çapta bir ekran kartına takacagım işlemci yükü rahat sırtlar yani
Ryzen 7 3700X'e RTX 2060 tak, RTX 3090 Tİ da CSGO'da aynı fps'i alır. İşlemciyi değiştirirsen tabi sırtlar konu ile alakasız dediğin.

The Batman

80+ Silver
Abdullah abi'de geçen günkü videosunda açıkladı. Kendisinin AMD ekran kartlarıyla hata almadığını sadece R7 serisindeki bir kart ile Wattman hatası aldığını söyledi. Driver sorunlarını AMD çözmeye başladı hele RX 6000 serisinde yazılımsal hata alıp çözümsüzünü görmedim.
harici ekran kartını laptopta çalıştırmaya çalışıyorum ama bir türlü aktif edecek sistemi bulamadım internette buldugum kadarıyla amdde böyle birşeyin daha yapılmadıgını söylediler yine olurken yeşil veya mavi ekran sorunları görmüştüm çözümsüz.

YunusOZ

80+ Bronze
harici ekran kartını laptopta çalıştırmaya çalışıyorum ama bir türlü aktif edecek sistemi bulamadım internette buldugum kadarıyla amdde böyle birşeyin daha yapılmadıgını söylediler yine olurken yeşil veya mavi ekran sorunları görmüştüm çözümsüz.
Dostum bu sorunun normal bir masaüstü kullanıcısının Driver problemiyle ne alakası var? Laptoplar buna uygun tasarlansa ayrıyetten PCI-E girişi koyarlardı de mi?

Top Bottom