Evet? Amd raedon mu ne indiriyordu çok düşük sistemli oyunlarda bile 30 40 fps veriyordu madem ben size konu acayim amd bir laptop var yardim edin çözersek lafimi düzeltirim ben yazilim diyorumGerçekten bomboş yorumda bulunmuşsun dostum.
Amd yazılımında sıkıntı olunca düşük fps mi veriyormuş
Sende sorun oldu diye herkeste sorun olacak manasina gelmiyor. Laptop diyorsun allah bilir kaç seneliktir. Fps düşüklüğünün en nadir sebeplerindendir yazılım hatası. Öne çıkan çok sebebi var. En başta da ısınma sorunu geliyor.Evet? Amd raedon mu ne indiriyordu çok düşük sistemli oyunlarda bile 30 40 fps veriyordu madem ben size konu acayim amd bir laptop var yardim edin çözersek lafimi düzeltirim ben yazilim diyorum
garantisi yeni bitti + olarak ne zaman sorun görsem çogu amdSende sorun oldu diye herkeste sorun olacak manasina gelmiyor. Laptop diyorsun allah bilir kaç seneliktir. Fps düşüklüğünün en nadir sebeplerindendir yazılım hatası. Öne çıkan çok sebebi var. En başta da ısınma sorunu geliyor.
Siz o zaman RTX 3080'lerin piyasaya yeni çıktığında yaşanan problemleri bir okuyun derim.garantisi yeni bitti + olarak ne zaman sorun görsem çogu amd
Nvidia piyasaya b*k çıkarsa alacak tayfaŞimdi amd almayin kanser ediyor diyicem amdtroller yanliş bilgi aticak ne zaman sorujli birsey görsem amd çok büyük ihtimal yazilim donanim sorunlu olsa 250de vermez
Emin ol senin gördüğünün çok daha fazlasını bende görüyorum. Çoğu driver sorunları çözüldü yeni nesil ekran kartlarında.garantisi yeni bitti + olarak ne zaman sorun görsem çogu amd
Boş yorum, İşlemci tabanlı bir oyun, istersen RTX 3090 Tİ tak ya da RX 6900 XT aynı FPS'i verecektir. Oyuna güncelleme gelmiş olabilir.Şimdi amd almayin kanser ediyor diyicem amdtroller yanliş bilgi aticak ne zaman sorujli birsey görsem amd çok büyük ihtimal yazilim donanim sorunlu olsa 250de vermez
işini düzgün yaparsan senin dedigini atarlar işte ben açıkcası memnunum ndiviadan amd ile işim hiç rast gitmedi yaklaşık 15 yıldır bilgisayarın içindeyim egitim olarakta bilgisayar ile 9 yıl egitim aldım ama nedense ndiviada tek tıkla sorunları çözerken saatlerce amd yazılımı ile ugraşmama ragmen çözüm bulamıyorumNvidia piyasaya b*k çıkarsa alacak tayfa
zaten o çapta bir ekran kartına takacagım işlemci yükü rahat sırtlar yaniBoş yorum, İşlemci tabanlı bir oyun, istersen RTX 3090 Tİ tak ya da RX 6900 XT aynı FPS'i verecektir. Oyuna güncelleme gelmiş olabilir.
nvidianın yazılımsal olarak daha iyi olduğu çoğu kişi tarafından ortak görüş fakat sırf böyle bir problemleri var diye amd ye karşı böyle bir çıkarım yapmanız saçmalıkişini düzgün yaparsan senin dedigini atarlar işte ben açıkcası memnunum ndiviadan amd ile işim hiç rast gitmedi yaklaşık 15 yıldır bilgisayarın içindeyim egitim olarakta bilgisayar ile 9 yıl egitim aldım ama nedense ndiviada tek tıkla sorunları çözerken saatlerce amd yazılımı ile ugraşmama ragmen çözüm bulamıyorum
Abdullah abi'de geçen günkü videosunda açıkladı. Kendisinin AMD ekran kartlarıyla hata almadığını sadece R7 serisindeki bir kart ile Wattman hatası aldığını söyledi. Driver sorunlarını AMD çözmeye başladı hele RX 6000 serisinde yazılımsal hata alıp çözümsüzünü görmedim.garantisi yeni bitti + olarak ne zaman sorun görsem çogu amd
Ryzen 7 3700X'e RTX 2060 tak, RTX 3090 Tİ da CSGO'da aynı fps'i alır. İşlemciyi değiştirirsen tabi sırtlar konu ile alakasız dediğin.işini düzgün yaparsan senin dedigini atarlar işte ben açıkcası memnunum ndiviadan amd ile işim hiç rast gitmedi yaklaşık 15 yıldır bilgisayarın içindeyim egitim olarakta bilgisayar ile 9 yıl egitim aldım ama nedense ndiviada tek tıkla sorunları çözerken saatlerce amd yazılımı ile ugraşmama ragmen çözüm bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten o çapta bir ekran kartına takacagım işlemci yükü rahat sırtlar yani
harici ekran kartını laptopta çalıştırmaya çalışıyorum ama bir türlü aktif edecek sistemi bulamadım internette buldugum kadarıyla amdde böyle birşeyin daha yapılmadıgını söylediler yine olurken yeşil veya mavi ekran sorunları görmüştüm çözümsüz.Abdullah abi'de geçen günkü videosunda açıkladı. Kendisinin AMD ekran kartlarıyla hata almadığını sadece R7 serisindeki bir kart ile Wattman hatası aldığını söyledi. Driver sorunlarını AMD çözmeye başladı hele RX 6000 serisinde yazılımsal hata alıp çözümsüzünü görmedim.
Dostum bu sorunun normal bir masaüstü kullanıcısının Driver problemiyle ne alakası var? Laptoplar buna uygun tasarlansa ayrıyetten PCI-E girişi koyarlardı de mi?harici ekran kartını laptopta çalıştırmaya çalışıyorum ama bir türlü aktif edecek sistemi bulamadım internette buldugum kadarıyla amdde böyle birşeyin daha yapılmadıgını söylediler yine olurken yeşil veya mavi ekran sorunları görmüştüm çözümsüz.