Neler Yeni

R7 5700X3D İŞLEMCİ İCİN SIVI SOĞUTUCU OLMADAN KULLANABİLİR MİYİM=?

CAGNEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Balık
çekirdeklere voltaj fazla gidiyor bu da sıcaklığa sebep oluyor bunun için normalde biostan ayar çekilebiliyor ama x3d serisi için bu ayarlar genelde kilitli(bazı güncellemelerle açılıyor). onun yerine ufak bir program ile çekirdekleri -30 olarak ayarlıyorsun böylece daha serin çalışıyor. Ufak tefekte performans artışı sağlıyor(en azından benchlerde) bir süre stok soğutucuyla kullanacaksan her türlü işini görür

eyvallah cok teşekkür ettim sagolasın

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Göktuğ Demircan
undervolt ile kullanilabilir

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
Arkadaşlar işlemcimi oyun droplarından dolayı r7 5700x3d ile değişmek istiyorum fakat sıvı soğutucu ya da kule tipi almaya bütçem kalmıyor bir süre kendi stok fanı ile kullansam sorun olurmu teşekkürler :)
hocam tray alsanız 2k daha ucuz 8.5k kutulu vereceğinize 6.8k tray alın yanınada soğutucuyu alabiliyorsunuz zaten güzel bir kule tipi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi stok fanı derken üründe olan stok fan diye düşündüm ama muhtemelen siz benim elimde olan stok fanı demek istiyorsunuz sanırım yine de stok fanlı kullanmayın hocam yetmez

CAGNEE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Baran Balık
hocam tray alsanız 2k daha ucuz 8.5k kutulu vereceğinize 6.8k tray alın yanınada soğutucuyu alabiliyorsunuz zaten güzel bir kule tipi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi stok fanı derken üründe olan stok fan diye düşündüm ama muhtemelen siz benim elimde olan stok fanı demek istiyorsunuz sanırım yine de stok fanlı kullanmayın hocam yetmez
zaten tray olanı alıyorum hocam o kadar para vermem kutusuna o sekilde para kalmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,599
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom