ram + anakart + iyisinden işlemci desen ortalama kaça patlar?Eger bütçeniz varsa kesinlikle ddr5 önü açık
Colorful un 5kya taş anakart vardıram + anakart + iyisinden işlemci desen ortalama kaça patlar?
bende de i5 11th var yükseltmek istiyorum da komple anakart ram değişmek lazım olacak çok masrafta yapmak istemiyorum
Satılırsa düşün bence 5700x3d 7 k civarıydıkanka anakart ram ve işlemciyi satsam düşünmem zaten ama zor gibi ya
Colorful un 5kya taş anakart vardı
7500f 5 6 felan
Patriotun ramler 1800 1900 üdü yani 11 12 ye gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satılırsa düşün bence 5700x3d 7 k civarıydı
ya zaten bir de 5700x3d çok ısınıyor soğutmam biraz zorColorful un 5kya taş anakart vardı
7500f 5 6 felan
Patriotun ramler 1800 1900 üdü yani 11 12 ye gelir
Satılırsa düşün bence 5700x3d 7 k civarıydı
Yok ya Pearl assasin yada phantom spirit alsan rahatlıkla tutar7 ye benimkiler gitse düşünülür ama
ya zaten bir de 5700x3d çok ısınıyor soğutmam biraz zor
r5 5600x ilani mevcut mu hocam degilae pm veya instagramdan ulasabilir misin acaba?Arkadaşlar elimde r5-5600x var yükseltmek istiyorum ama kararsızım biraz ddr5e geçmek komple sistem satmamı gerektireceği için r7 5700x3d düşünüyordum ama o da fiyat olarak mantıklı gelmiyor sizce ne yapmalıyım ?
ben ilana koydum r5 5500 bile 2 günde satıldı anakartın sıfırı 2100 liraydı 1900e sattım tok satıcı olmama ragmen tüm parcaları iki haftada elden cıkardımkanka anakart ram ve işlemciyi satsam düşünmem zaten ama zor gibi ya
Elinde sogutucu olarak ne varya şimdi bir de soğutucu değiştirmek istemiyorum o zaman çok masraflı oluyor
acele etmeyin am5 toplayın ben direkten döndüm7 ye benimkiler gitse düşünülür ama
ya zaten bir de 5700x3d çok ısınıyor soğutmam biraz zor
Yavaş biraz ekran kartına yatırım yap derimacele etmeyin am5 toplayın ben direkten döndüm@Gurkanpiro 7500fi iade edip r7 9700x alasım var
benim soğutucu yeterli olur mu biliyon zaten fanı
Yani işlemcinin çok güçlü kalırYavaş biraz ekran kartına yatırım yap derim