- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ama ben sadece görüş uzaklığını destansı yapıcamSanırım Fornite oyununda Kaplama ve Görüş uzaklığı destansı yapılıyor.
Evet ama ben sadece görüş uzaklığını destansı yapıcamSanırım Fornite oyununda Kaplama ve Görüş uzaklığı destansı yapılıyor.
youtube bencmarkların çoğu sahte haberinizx olsun darbnoğaz olabilir ama testing games dışındaki böyle videolara çöok güvenmeyinBen de o ayarlarda oynuyordum, i7 10750 h+ 1650ti mobil ile 180 220 fps alıyordum. Yani çok da uçmaya gerek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herhangi bir youtube kanalına gir göreceksin
Taktiksel açıdan eğer hepsini destansıda oynarsak gölgeler olsun vs. bazen dikkat dağıtıyor.Rica ederim ama neden low ayarları tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim?
Sen o sistemle 340 civarı fps alabilirsin o ayarlarda. 240 Hz monitörün var mı ?Evet ama ben sadece görüş uzaklığını destansı yapıcam
165hz 0.5ms alıcamSen o sistemle 340 civarı fps alabilirsin o ayarlarda. 240 Hz monitörün var mı ?
Çok fps alırsan takılma yapabilir o sistemle 1080p'de oyun oynamak istiyorsan 240 hz tercih etsen daha iyi olabilir.165hz 0.5ms alıcam
Birçok kanala baktım hepsi aynı şeyi gösteriyor.youtube bencmarkların çoğu sahte haberinizx olsun darbnoğaz olabilir ama testing games dışındaki böyle videolara çöok güvenmeyin
Bu arada oyun testine baktım low grafikte 500 FPS alıyor165hz 0.5ms alıcam
Birçok kanala baktım hepsi aynı şeyi gösteriyor.
Aksini ispat eden tek kanal göremedim
EvetBu arada oyun testine baktım low grafikte 500 FPS alıyor
13 dakika oldu uyarı yemedim 20 dakika olunca rapor edeceğimBirçok kanala baktım hepsi aynı şeyi gösteriyor.
Aksini ispat eden tek kanal göremedim
bundan bahsediyorum
Önceden gönderdiğiniz kanalın 3060 ti versiyonu 480 500fps alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet
2k low da da 350 400 falan alıyor yanılmadıysamBu arada oyun testine baktım low grafikte 500 FPS alıyor
Evet
şu videoda 7:53'ten sonrası senin ayarların