750 watt +80 gold sertifika5600x satıp 5800x3d almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım ekran kartım gaming z trio msi
Gold neden anlamadım hiç bir şey ifade etmiyor watt olarak? Psum hyper pro fsp750 watt +80 gold sertifika
Gold, Bronz, platinium sertifikasıdır en verimlisi platinum fakat gold yeterGold neden anlamadım hiç bir şey ifade etmiyor watt olarak? Psum hyper pro fsp
5800x3d ye ne kadar vereceksiniz şuan aşırı pahalı 0 olarak ve deymez onun parasıyla 7500f/a620 anakart hatta ddr5 ram bile alırsınız5600x satıp 5800x3d almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım ekran kartım gaming z trio msi
Bende öyle dusunuyorumda emin olmak istedim açıkçası psumda kaliteli fsp hyper pro bir tık sesli çalışıyor sadece.Çok rahat yeter bu arada. İmzamdaki sisteme bile yeter o psu.
5800x3d ye ne kadar vereceksiniz şuan aşırı pahalı 0 olarak ve deymez onun parasıyla 7500f/a620 anakart hatta ddr5 ram bile alırsınız
Golda gerek yok ki ben sertifikasız bile kullanirim psu kaliteli olduktan sonra faturam 50 tl fazla gelse ne olucak bütün gün çalıştırmıyorum pcyi zatenGold, Bronz, platinium sertifikasıdır en verimlisi platinum fakat gold yeter
Fsp hyper pro 80+ bronze 650wattşuan kullandığın psu nedir? oyun testlerinde rx6800 max 220w çekiyor işlemci de 80w çekse desek kaliteli bir 650w psu yeterli
yeterli olacaktırBende öyle dusunuyorumda emin olmak istedim açıkçası psumda kaliteli fsp hyper pro bir tık sesli çalışıyor sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600x satıcam 2.elden 8kya r7 5800x3d alıcam ddr4 parçaları satmam uzun sürer birde anakartimin pci e kiliti koptu oradaki parça yani fiyatıda düştü anakartin ayrıca online oyunlar oynuyorum 100mb önbellek lazım bana
Golda gerek yok ki ben sertifikasız bile kullanirim psu kaliteli olduktan sonra faturam 50 TL fazla gelse ne olucak bütün gün çalıştırmıyorum pcyi zaten
Fsp hyper pro 80+ bronze 650watt