R7 7700x kullanıyorum ve soğutucumda thermalright frozen notte 240 argb işlemcim boşta 40 derecede ve lol oynarkende 50 derecelerde dolanıyor ancak occt testi ile yüke bindirdiğimde 95 derece oluyor bunun nedeni sizce nedir ve nasıl çözebilirim?
Normal olmadığı belli değil mi ? 95 dereceye stok fanla ulaşır. Bu sıvı soğutucuyla görmen gereken değer değil.R7 7700x kullanıyorum ve soğutucumda thermalright frozen notte 240 argb işlemcim boşta 40 derecede ve lol oynarkende 50 derecelerde dolanıyor ancak occt testi ile yüke bindirdiğimde 95 derece oluyor bunun nedeni sizce nedir ve nasıl çözebilirim?
Çok fazla.
Peki ne yapmam gerekli sizce acaba soğutucunun pompa veya fan hızı ayarlarından olabilir mi?Normal olmadığı belli değil mi ? 95 dereceye stok fanla ulaşır. Bu sıvı soğutucuyla görmen gereken değer değil.
yapa bilirsin bios ayarlarından manuel al dene biPeki ne yapmam gerekli sizce acaba soğutucunun pompa veya fan hızı ayarlarından olabilir mi?
Aslında demin baktım fan hızı artıyor teste girince.yapa bilirsin bios ayarlarından manuel al dene bi