Kanka 360 ile 240 arasındaki fiyat farkı az olduğundan 360 almak daha mantıklı. Hepsiburadada ucuz bir kaç sıvı soğutma var. Msı ın.240 yetmez mi 280 falan
360 almanı öneririm ben msi coreliquid 360r v2 kullanıyorum güzel soğutuyor.r7 7800x3d işlemci için bildiğiniz kral bi soğutucu varmı?
Kasa spec delta rgb
Arctic Liquid Freezer 240 alırsa cayır cayır yanacağını düşünmüyorum şahsen, siz hangi modeli kullanıyorsunuz? Ayrıca 3D V-Cache teknolojisine sahip olan işlemciler diğer işlemcilere kıyasla soğuk çalışan işlemciler. Soğutucunuzda bir problem olmadığına emin misiniz?240 yetmez cayır cayır yanar işlemci ben 360 ile ryzen 7 5800x 3d zor soğutuyorum.
Anca ön kısmına sığarda yinede sitesinden bak desteklediği sıvı soğutma desteğine.spec delta rgb ye sığarmı 360 bilmiyom
Soğuk mu sen öyle sanArctic Liquid Freezer 240 alırsa cayır cayır yanacağını düşünmüyorum şahsen, siz hangi modeli kullanıyorsunuz? Ayrıca 3D V-Cache teknolojisine sahip olan işlemciler diğer işlemcilere kıyasla soğuk çalışan işlemciler. Soğutucunuzda bir problem olmadığına emin misiniz?
Soğutucumda problem yok pf360 var 2 yıla yakın kullanıyorum. Almışken kesinlikle böyle üst tier işlemcilere 360mm alınmalı.Anca ön kısmına sığarda yinede sitesinden bak desteklediği sıvı soğutma desteğine.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soğuk mu sen öyle san![]()
Valla oyunlarda genellikle 60-65 derece arası seyrediyor görünüyor, bence normal sıcaklıklar. Tabi burada "cayır cayır yanma" herkese göre farklıAnca ön kısmına sığarda yinede sitesinden bak desteklediği sıvı soğutma desteğine.
Soğuk mu sen öyle san
Soğutucumda problem yok pf360 var 2 yıla yakın kullanıyorum. Almışken kesinlikle böyle üst tier işlemcilere 360mm alınmalı.
ön kısmı 360mm destekliyor hocam üstüde 240 bu işlemciye güzel bir 240mm de yeter bencespec delta rgb ye sığarmı 360 bilmiyom