- Reaksiyon skoru
- 67
Selamlar iyi akşamlar herkese iyi forumlar. Arkadaşlar soru başlığında belirttiğim iki işlemciden sizce hangisini alsam FPS oyunları oynuyorum çok farklılıkları var mı ?
Oyun amaçlı alıyorsan Ryzen 7 9800X3D olanı al.Selamlar iyi akşamlar herkese iyi forumlar. Arkadaşlar soru başlığında belirttiğim iki işlemciden sizce hangisini alsam FPS oyunları oynuyorum çok farklılıkları var mı ?
Oyun amaçlı oynuyorum AAA ve FPS oyunları genelinde oynamaktayım Emre Bey.Oyun amaçlı alıyorsan Ryzen 7 9800X3D olanı al.
Ryzen 9 9950X3D daha çok Render alanlar için iş yapıyor hocam. Hem oyun hem render için üretilmiş bir işlemci diyebilirim. Sadece oyun oynuyorum diyorsunuz bu yüzden Ryzen 7 9800X3D sizin için yeterli olacaktır.Oyun amaçlı oynuyorum AAA ve FPS oyunları genelinde oynamaktayım Emre Bey.
O zaman Ryzen 7 9800X3D İşlemcisinde karar kılıyorum ve satın alıyorum. Emre Hocam teşekkür ediyorum cevapların için iyi akşamlar.Ryzen 9 9950X3D daha çok Render alanlar için iş yapıyor hocam. Hem oyun hem render için üretilmiş bir işlemci diyebilirim. Sadece oyun oynuyorum diyorsunuz bu yüzden Ryzen 7 9800X3D sizin için yeterli olacaktır.