D dabi 80+ Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim cemil kalıp 29 Mayıs 2021 #1 Merhaba, dün ekran kartı sürücümü güncelledim ve hybrid geldi ve GPU0 diye bir şey geldi. Artık Minecraft'a girmiyorum artık oyunlar kasmaya başladı, nasıl çözebilirim? Ekran kartım AMD Radeon 540X.
Merhaba, dün ekran kartı sürücümü güncelledim ve hybrid geldi ve GPU0 diye bir şey geldi. Artık Minecraft'a girmiyorum artık oyunlar kasmaya başladı, nasıl çözebilirim? Ekran kartım AMD Radeon 540X.
pickpocket Ventus☪ Moderatör Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 14,070 En İyi Cevap 27 Dahası Reaksiyon skoru 11,943 Yaş 29 Konum Adana İsim Ventus İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Instagram www.instagram.com/serhatcanavci Steam www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii Twitter AvciSerhatCan Facebook serhatcanavci Discord Ventus#1033 Reddit VentusTR 29 Mayıs 2021 #2 Yüklediğin sürücüyü DDU kullanarak sil, bir önceki sürümü geri yükle.
D dabi 80+ Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim cemil kalıp 29 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 pickpocket yazmış: Yüklediğin sürücüyü DDU kullanarak sil, bir önceki sürümü geri yükle. Devamı için tıklayın... Sağol.
pickpocket yazmış: Yüklediğin sürücüyü DDU kullanarak sil, bir önceki sürümü geri yükle. Devamı için tıklayın... Sağol.