Neler Yeni

Rainbow oynarken anında siyah ekran

llucifero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
barış etiman
Merhaba arkadaşlar, dün aynı hatayı vermişti bugünde aynı hatayı verince bi korktum konu şu rainbow oynarken bilgisayar bir anda siyah ekran veriyor alt tab atmıyorum hiçbişey yapmıyorum anında siyah ekran yiyorum başka oyunlarda olmadı zaten başka oyun oynamıyorum neredeyse yeni pc aldığımdan beri 2 hafta önce bilgisayar almıştım itopyadan rx5600xt, ryzen 5 3600 sorun ne olabiliir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, dün aynı hatayı vermişti bugünde aynı hatayı verince bi korktum konu şu rainbow oynarken bilgisayar bir anda siyah ekran veriyor alt tab atmıyorum hiçbişey yapmıyorum anında siyah ekran yiyorum başka oyunlarda olmadı zaten başka oyun oynamıyorum neredeyse yeni PC aldığımdan beri 2 hafta önce bilgisayar almıştım itopyadan rx5600xt, ryzen 5 3600 sorun ne olabiliir?
bu arada biosu aldığımdan beri güncellemedim ondan olabilir mi?

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Ekran kartı driverı hangi sürüm bios güncelle bu arada bir de ssd ney ?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Hocam bende başlangıçta açılıyor oyun yüklenir yani ama sonra bi anda masa üstüne atıyor bi oynayamadım çözümü var mi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Başka hangi oyunları test ettiniz?
Gta5, valorant, csgo, cyberpunk, forza horizon 4, 1-2 ufak oyunda daha test ettim hiç bir zaman siyah ekranla karşılaşmadım.
Siz test ettiğiniz oyunları söylerseniz bende test etmek isterim.
Hocam bende başlangıçta açılıyor oyun yüklenir yani ama sonra bi anda masa üstüne atıyor bi oynayamadım çözümü var mi

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Başka hangi oyunları test ettiniz?
Gta5, valorant, csgo, cyberpunk, forza horizon 4, 1-2 ufak oyunda daha test ettim hiç bir zaman siyah ekranla karşılaşmadım.
Siz test ettiğiniz oyunları söylerseniz bende test etmek isterim.
Hocam bana bidey dedinizmi anlamadim ama ben cs fortn9te da siyah ekran almadım sadece bazı günler ekran 1 saniyeline siyah oldu

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hocam bana bidey dedinizmi anlamadim ama ben cs fortn9te da siyah ekran almadım sadece bazı günler ekran 1 saniyeline siyah oldu
Konu sahibine yazdım seninde yaşadığını görünce senide etiketlerim işte. Sen başka ağır oyun test ettin mi bende GTA da drop yaşadım geçen ama şimdi yok korktum açıkçası.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Konu sahibine yazdım seninde yaşadığını görünce senide etiketlerim işte. Sen başka ağır oyun test ettin mi bende GTA da drop yaşadım geçen ama şimdi yok korktum açıkçası.
Pubg sitim de bo sorun olmadı orta da 100 lerde fln di sanirm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,602
Üyeler
164,705
Son üye
Stephanim
Top Bottom