ARKADAŞLAR OYUNA GİRİYORUM FAKAT SUNUCULARA BAĞLANAMIYORUM YANİ DAHA GENİŞ BİR KAPSAMLA ANLATICAK OLURSAM ONLİNE BİR ŞEKİLDE OYUNDA HİÇ BİRŞEY YAPAMIYORUM OYUNUN SUNUCULARINA BAĞLANAMADIĞIM İÇİN ÇÖZÜM YOLU OLANLAR YARDIM EDERSE SEVİNİRİM
yok kral girip ss atıyorum şimdiAlıntıyı görüntüle
bunun gibi bir hata ise çözümü kolay
hata budur sabahtan beri giremedim oyuna çıldırıcamyok kral girip ss atıyorum şimdi
Post automatically merged:
![]()
knk her türlü benim çözüm yolunu deneyeceksin. Bu hata internetinden kaynaklı yani modemden asıl çözüm nasıl bilmiyorum ama kendi internetinle(telefon interneti ile) bağlan sonra wi-fi ye geç düzelir diye düşünüyorumyok kral girip ss atıyorum şimdi
Alıntıyı görüntüle
hata budur sabahtan beri giremedim oyuna çıldırıcam
tamamdır deniycemknk her türlü benim çözüm yolunu deneyeceksin. Bu hata internetinden kaynaklı yani modemden asıl çözüm nasıl bilmiyorum ama kendi internetinle(telefon interneti ile) bağlan sonra wi-fi ye geç düzelir diye düşünüyorum
knk her türlü benim çözüm yolunu deneyeceksin. Bu hata internetinden kaynaklı yani modemden asıl çözüm nasıl bilmiyorum ama kendi internetinle(telefon interneti ile) bağlan sonra wi-fi ye geç düzelir diye düşünüyorum
hocam g.o ne diyim canlı destekle konuştamamdır deniycem
modeme res atarak denededmi bu sefer farklı bihata verdi delirecem
oynamıyorum şu allahın cezası oyunu allah belalarını versin