Yardım RAM 8x4'mü 16x2 mi ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,084
Bir tanıdık pc topluyor sistemin ramini 8x4'mü yapalım 16x2 mi? Şimdiki zaman için 8x4 fazlasıyla yeterli ama ilerde update gerek olurmu onu bilmiyoruz işte

Bir tanıdık pc topluyor sistemin ramini 8x4'mü yapalım 16x2 mi? Şimdiki zaman için 8x4 fazlasıyla yeterli ama ilerde update gerek olurmu onu bilmiyoruz işte
ne için kullanıcak 2x16 yapınca ilerde 16 takmayı düüşünüyormusunuz

Ne için topladığı ve işlemci önemli. Eğer AMD ise Quad Channel mantıklı olabilir ama ben olsam 2x16 yapar ileride bir kit daha eklerim.

Ayrıca 16 tane 2gb ram'i hangi anakarta takacaksınız? Küçük ama önemli detaydır 16x2 değil 2x16 olması gerek.

İleride Update Gerekeceğini Zannetmiyorum 16x2 Daha İyi Olur Gibi

preformans olarak 4x8 daha iyi ama ilerde upgrade yaparsanız 2x16 daha iyi ama 5 yıl içinde yapacağınızı sanmam

ne için kullanıcak 2x16 yapınca ilerde 16 takmayı düüşünüyormusunuz
Ne için topladığı ve işlemci önemli. Eğer AMD ise Quad Channel mantıklı olabilir ama ben olsam 2x16 yapar ileride bir kit daha eklerim.
Her şeyi yapıcak pc'de render oyun vs. Şimdi yeterli zaten 2 türlüde ama ilerde update gerek olurmu bilemiyorum işte, parçaların hepsi çok kaliteli, rtx 3090 5900x

Oyun için mi toplayacak?,yayın için mi toplayacak? bunları belirt lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her şeyi yapıcak pc'de render oyun vs. Şimdi yeterli zaten 2 türlüde ama ilerde update gerek olurmu bilemiyorum işte, parçaların hepsi çok kaliteli, rtx 3090 5900x
16x2 yakışır o sisteme

O zaman başta 2x16 al ileride bir kit daha ekle bu kadar yüksek seviye bir sisteme 64gb ram gider. :D

O kadar üst seviye sisteme 2x16 almak ileriye dönük daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,289
Üyeler
186,729
Son üye
luvenoid
Geri