Donanim arsivinin yeni sistemi bugun elime ulasti fakat 16gb rami olmasi gerekirken biosta 8gb gozukuyor normalmidir? Yoksa yanlis veya bozuk rammi takilmis slotta 2 ram var bu arada cevaplariniz icin tesekkurler simdiden
Bana da böyle bir şey oldu. Çıkar yeniden tak. Olmadı BİOS da bir ayar vardı sanırım. Ben de tam bilmiyorum , bu forumdan bir arkadaş yardım etmişti. Çok iyi biri. (Ben an az 10-15 defa çıkarıp taktım)Donanim arsivinin yeni sistemi bugun elime ulasti fakat 16gb rami olmasi gerekirken biosta 8gb gozukuyor normalmidir? Yoksa yanlis veya bozuk rammi takilmis slotta 2 ram var bu arada cevaplariniz icin tesekkurler simdiden
Vallahi ustume kalir diye tak cikar yapmak istemiyorum yaBana da böyle bir şey oldu. Çıkar yeniden tak. Olmadı BİOS da bir ayar vardı sanırım. Ben de tam bilmiyorum , bu forumdan bir arkadaş yardım etmişti. Çok iyi biri.
Tam oturmus ikiside oynattim kutulara baktim Ordada 8 gb yaziyor ramlerElinle bi itelesen hani b i oynatsan yerinden tam oturup oturmadığını anlarsın
Belki 8 GB ram almışsındir yanlışıkla ramler 4x2 olabilir faturanı kontrol edermisinTam oturmus ikiside oynattim kutulara baktim Ordada 8 gb yaziyor ramler
4 Gb ram var mı bilmiyorumBelki 8 GB ram almışsındir yanlışıkla ramler 4x2 olabilir faturanı kontrol edermisin
Yok kontrol ettim 2x8Belki 8 GB ram almışsındir yanlışıkla ramler 4x2 olabilir faturanı kontrol edermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
4 Gb ram var mı bilmiyorum
deneyeyim biikisinide çıkarıp takarmısın tekrardan ?
Evet sorun ramdeymiş takan arkadaş nasıl becerdiyse pinlerden 3 ünü kapsayan bir yapiskan kağıt yapıştirmayi başarmiş kagidi alip geri taktim duzeldi tesekkur ederimikisinide çıkarıp takarmısın tekrardan ?
rica ederim hayırlı olsunYok kontrol ettim 2x8
deneyeyim bi
Evet sorun ramdeymiş takan arkadaş nasıl becerdiyse pinlerden 3 ünü kapsayan bir yapiskan kağıt yapıştirmayi başarmiş kagidi alip geri taktim duzeldi tesekkur ederim
Tesekkur ederimrica ederim hayırlı olsun