Neler Yeni

Buzdolabi tasinirken cizildi..

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Selamlar..
Yeni bir buzdolabi aldim hatta bugun horoz lojistik getirdi eve kartonuyla duruyor suan servisin gelip kurmasini bekliyorum lakin kotu birsey oldu.. Malesef apartmanimizin ici cok dar oldugu icin tasirken ufak bir cizik olmus kartonun kenari yirtilmis koseden bir siyrik olmus. Ufak bir cizik icin geri iade edip haftalarca beklemek istemiyorum eski buzdolabim bozuk.

Buzdolabinin rengi metal gri yuzeyindeki cizigi gidermek icin bildiginiz bir urun var mi tavsiye edebileceginiz? Cizigin yok olmasi veya gorunmemesi icin. Cizik ufak ama para verip aldigim seyi daha kullanmadan cizik gorunmesini istemiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
Buzdolabının renginde bir oje kullanarak kapatabilirsin.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Arabaya yaptigi etkiyi buzdolabi yuzeyindede yapar mi dersiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buzdolabinin on kapaginin en altinda yapistirilacak bir yer degil malesef. :)
aşağıda ise boşver bea :D

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Selamlar..
Yeni bir buzdolabi aldim hatta bugun horoz lojistik getirdi eve kartonuyla duruyor suan servisin gelip kurmasini bekliyorum lakin kotu birsey oldu.. Malesef apartmanimizin ici cok dar oldugu icin tasirken ufak bir cizik olmus kartonun kenari yirtilmis koseden bir siyrik olmus. Ufak bir cizik icin geri iade edip haftalarca beklemek istemiyorum eski buzdolabim bozuk.

Buzdolabinin rengi metal gri yuzeyindeki cizigi gidermek icin bildiginiz bir urun var mi tavsiye edebileceginiz? Cizigin yok olmasi veya gorunmemesi icin. Cizik ufak ama para verip aldigim seyi daha kullanmadan cizik gorunmesini istemiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler...
Nazarlık olsun derler ya hocam bence o şekilde kalsın. Bir zaman sonra illaki çizilme olacak o zaman belki de gözünüze bile batmayacak. Güle güle kullanın. :)

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Tekrar selamlar,Sorunumu hallettim.. Buzdolabi alipta ilk tasimada cizdirenlere bilgi olsun diye yazayim dedim.
Buzdolabini kurmak icin gelen teknik servise tutanak tutturdum cizik buzluk kapagindaydi servis buzluk kapaginin degistirilebilecegini soyledi. Bana bir sorun yaratir mi degistirmem dedim hayir dediler ozaman degistirelim dedim birkac gun icinde gelip degistirecekler insAllah tabii bu birkac gun icinde ben yine buzdolabini kullanmaya devam edecegim kapagi sokup goturmuyorlar :) Sorunumu bu sekilde hallettim yardimci olmaya calisan arkadaslara cok tesekkur ederim,herkese iyi gunler,hayirli cumalar dilerim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,124
Üyeler
164,621
Son üye
ığdırkaldırımmühendisi
Top Bottom