Ram fiyatları şu an olduğundan dahada kötü bir duruma gider mi ?

Voidnyx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
Düşmesinden bahsetmiyorum, seneye mart gibi bitmesi bekleniyor ya işte o zamana kadar şu anki 2x8 için 4500-5000 gibi olan fiyatlar daha da yükselir mi ? Elime para geçicek ve marta kadar beklemeyi düşünmüyorum am5 geçmek için direkt ram almalı mıyım beklemeden ?

Düşmesinden bahsetmiyorum, seneye mart gibi bitmesi bekleniyor ya işte o zamana kadar şu anki 2x8 için 4500-5000 gibi olan fiyatlar daha da yükselir mi ? Elime para geçicek ve marta kadar beklemeyi düşünmüyorum am5 geçmek için direkt ram almalı mıyım beklemeden ?
2×8 direk sıfır alınmaz zaten 16 gb ram yetmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

[/QUOTE
Alıcaksan 1x16 al üstüne ekleme yaparsın ama bence direk 2. Ele yönel

Öyle bi gidicek ki şaşırıcaksınız :D milli ddr5 16 gb patroit 5 bini geçti. 2026 sonuna kadar yükselişin devam etmesi bekleniyor

2×8 direk sıfır alınmaz zaten 16 gb ram yetmiyor
bilgisayarda atomu parçalamıyorum hocam bana yeter 16 zaten alt tarafı cs felan oynuyorum bana lazım olan işlemcinin gücü

Öyle bi gidicek ki şaşırıcaksınız :D milli ddr5 16 gb patroit 5 bini geçti. 2026 sonuna kadar yükselişin devam etmesi bekleniyor
direkt almalı mıyım o zaman ?

bilgisayarda atomu parçalamıyorum hocam bana yeter 16 zaten alt tarafı cs felan oynuyorum

Sen bilirsin ama 8×2 rame 4 5k asla vermem ddr4 galiba bilgisayarın

bilgisayarda atomu parçalamıyorum hocam bana yeter 16 zaten alt tarafı cs felan oynuyorum bana lazım olan işlemcinin gücü

2. El al geç bence

şu anki fiyatların hiçbiri zaten iyi değil ki, ne fark etmiş 2x8 e vermişim.Ne yapayım gidip 10k mı vereyim olmayan bütçem ile 32gb rame

Daha ucuz alternatiflere yönelmeye çalış eğer tatmin etmezse patroit alabilirsin. Beğenmezsen iade edersin

Valla ben 5400 e 32 gb çaktım alamayanlar düşünsün maalesef

Ben eşşeklik yaptığım için 16 da kaldım. 2 bine almıştım onu da

Ben de tam yükselirken yakaladım ve durmaz bu diyerek aldım. Arkadaşıma da 2k fazlasından aldırdım ama sonuçta ikimiz de kârdayız bence. Bana kalırsa Türkiye'de çıkan hiçbir şey inmez. Ha inmez derken eski o 2bin liraya Patriot hayalimizde anca görürüz. Max 14-15 lerden 9-10a düşer dual kitler. Benim düşüncem böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,903
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri