Neler Yeni

Yardım Ram hızım neden düşük ?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Aygıt yöneticinden bulamadımda söyle baktım bi uyumluluk sorunu olurmu sizce birde şuan 4800 mü kullanıyorum bu ramleri acaba ?
Büyük olan ram Küçük olan ram hızı kadar maximum çalışır. 515 serisiyse max 4800 destekliyor diye biliyorum kendim de nitro 5 kullanıyorum.

Nezha

80+ Bronze
Sonradan eklenmiş ama bu ürünü alıp sonra takma gibi değil. Yükseltilmiş olarak almış ve hızı normalden az . Burda tartıştığımız mesele bu zaten
Benim ilk yazdığım bununla alakalı değildi. O yönünü tartışmaya ne gerek var üstünde yazıyor biri 2022 üretim biri 2023, mhzler de farklı diye de belirttim sen yazınca. Ben sadece cpu-z neden yarısını gösteriyor onu açıkladım. O yönü tartışmalık bir durum olarak görmedim o yönden de bir şey yazmadım. Üstünde a yazıyorsa a'dır x yazıyorsa x'tir bunun nesini tartışayım. Sen tartışmaya değer görüyorsan da beni ilgilendirmez.

xmeycox

80+
Benim ilk yazdığım bununla alakalı değildi. O yönünü tartışmaya ne gerek var üstünde yazıyor biri 2022 üretim biri 2023, mhzler de farklı diye de belirttim sen yazınca. Ben sadece cpu-z neden yarısını gösteriyor onu açıkladım. O yönü tartışmalık bir durum olarak görmedim o yönden de bir şey yazmadım. Üstünde a yazıyorsa a'dır x yazıyorsa x'tir bunun nesini tartışayım. Sen tartışmaya değer görüyorsan da beni ilgilendirmez.

Hocam gerginliğe gerek yok yardımın için teşşekkür ederim satıci ile görüşüp bilerekmi takıldığını soracağım eğer öyleyse 5600 ile 4800 arasinda okadar aman aman bir fark yok onun için pek uğraşmam gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük olan ram Küçük olan ram hızı kadar maximum çalışır. 515 serisiyse max 4800 destekliyor diye biliyorum kendim de nitro 5 kullanıyorum.
Ozaman neden stok bilgisayarı acer 5600 mhz ram ile göndersin hocam 4800 takıp gönnderirdi

Nezha

80+ Bronze
Hocam gerginliğe gerek yok yardımın için teşşekkür ederim satıci ile görüşüp bilerekmi takıldığını soracağım eğer öyleyse 5600 ile 4800 arasinda okadar aman aman bir fark yok onun için pek uğraşmam gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ozaman neden stok bilgisayarı acer 5600 mhz ram ile göndersin hocam 4800 takıp gönnderirdi
Çünkü aynı markanın 4800lüğü 5600lüğünden daha pahalı.
Seri numarası aynı olanlara bak 92n ile biten. Aralarında 30 lira fark var. Hem fazla verip hem de düşük mhz olanı almak mantıksız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,331
Üyeler
165,003
Son üye
Mert0660
Top Bottom