ne oynuyorsun8 gb ram'im var dı 16 gb ye yükselttim takarken biraz zorladım. 16 gb ram var olarak gozukuyor ama performans artışı yok bozuk olabilirmi
evet aynıbir önceki ram ile şimdiki ram aynı mı?
olmuşönce 'görev yöneticisi-performans-bellek' kısmına bak bi 16 gb olmuş mu
cs oynuyorumne oynuyorsun
ne gibi bir performans artışı bekliyorsunuz8 gb ram'im var dı 16 gb ye yükselttim takarken biraz zorladım. 16 gb ram var olarak gozukuyor ama performans artışı yok bozuk olabilirmi
Minimum yasasına göre bir sistem en yavaş parçası kadar hızlıdır. İşlemci ve ekran kartı performanslı ama ram ona veri yetiştiremiyorsa ram yükseltmek performans artışı sağlar. Ancak ram tüketimi çokta yüksek olmayan cs gibi bir oyunda ram yükseltmek pekte performans artışı sağlamaz.neden artmasınkı sonuçta özellik artıyor 10 20 fps d e olsa yükselir diye düşünüyorum
Ram kullanmaz bu oyun Zaten normal yanuevet aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
cs oynuyorum
Harbiden.rustta artar artarsa 20 yıllık oyun.cs için ram takınca performansınızın artacağını kim söyledi
hayır artmaz çünkü fps i almanızı sağlayan şey işlemci ekran kartı vs ram e sadece geçici bilgiler depolanıp siliniyor yani 2gb ram den 8 e falan çıkarmadığınız ya da raminizi aşırı zorlayan bir oyun oynarken 16 ya yükseltmediğiniz sürece öyle bir performans artışı göremezsiniz ama tarayacınızda görebilirsiniz muhtemelen (tarayıcınızında fps ini yükseltmez)neden artmasınkı sonuçta özellik artıyor 10 20 fps d e olsa yükselir diye düşünüyorum